Gratis levering i hele Danmark ved køb over DKK 499,-
Kurv
Din indkøbskurv er tom
Du mangler at købe for DKK 499,- for at få fri fragt.
Min konto
  qUINT
  Sneakers
  Sweatshirt
  Logobar Minimum Sniff Stussy Non-sens Adidas 10 Deep Superdry Rascals Obey Nike Carhartt Vans Levis Just Junkies Lacoste Lacoste Just Junkies Sniff Non-Sens Carhartt Stüssy Superdry Adidas Nike ICNY Rascals Gabba Represent Defend Paris Lacoste Sniff Just Junkies Nike Non-Sens Carhartt Superdry Stüssy Adidas ICNY Rascals Gabba Represent Defend Paris Lacoste SNIFF Just Junkies NON-SENS Carhartt Stussy Adidas The North Face Nike Obey Rascals Gabba Represent Levis
  Just Junkies
  Carhartt
  Rascals
  Lacoste
  Vi anbefaler

  Streetwear til fyre

  qUINTs udvalg af streetwear tøj spænder bredt. Vi mener selv, at vi har Danmarks bedste udvalg af street wear tøj til fyre, der sætter pris på fede sweats, sneaks og caps. Det bedste af det hele er, at du både kan finde udvalget i vores butikker og på vores webshop quint.dk, hvor du kan bestille streetwear online, og få det sendt direkte til din dør. Du finder street tøj online til at matche præcis din stil: det fuldendte skater-look, den eksperimenterende fyr, der elsker at lege med udtryk, mønstre og skæve detaljer og sidst men ikke mindst fyren, der ligger vægt på det minimalistiske look.

  Du må ikke gå glip af vores store udvalg af +300 t-shirts med print, pockets eller logo. På hylderne i butikkerne og online finder du masser af sneakers til et ethvert look. Sneaks er nærmest blevet skoen til både hverdag og fest – og du kan roligt anskaffe dig et fedt udvalg af forskellige mærker og styles. Sweatshirts i lækker kvalitet med unikke detaljer er musthaves, og lidt af en specialitet i qUINT, hvor du kan finde mange fede crewnecks og hoodies. Til at fuldende det sprøde look har vi caps i massevis, og du kan finde et stort udvalg uanset om du er til snapbacks eller 5-panels.

  Vi bruger cookies. Læs mere

  Acceptér
  Vind et gavekort på 1000 kr

  Tilmeld dig qUINT's Nyhedsbrev og deltag i konkurrencen.

  Læs vilkår