Gratis levering i Danmark ved køb over DKK 499,-
Kurv
Din indkøbskurv er tom
Du mangler at købe for DKK 499,- for at få fri fragt.
  qUINT logo

  Billabong

  Billabong
  Filter
  • Nulstil
  • Nulstil
  varer fundet
  Visning:
  ( varer fundet) Til top

  Billabong fra down under

  Billabong blev grundlagt i 1973 af manden Gordon Merchant, som startede med at sælge badeshorts i hans helt eget design. Det var windsurfere på lokale strande, der var målgruppen, og de syntes, at det var en kæmpe succes, som skabte stor glæde. I dag kan vi hos qUINT som nogle af de heldige så tilbyde dig et udvalg af lækre produkter fra Billabong, der er endt med at blive kendt over hele verden. Man forbinder det tilmed med verdensmesterskaberne i surfing. I dag kan man roligt sige, at dette mærke er et af surfernes mest foretrukne mærker.

  Billabong shorts - australsk og afslappet attitude

  Billabong brandet er et klart udtryk for en ’free spirit’ livsstil, som især opstod blandt surfere tilbage i 60’erne. Mærket er især kendt for deres farverige kollektioner og den enestående kvalitet. I dag laver de dog ikke kun tøj til surfere, men også skate- og snowboardere rundt omkring i verden nyder godt af de slidstærke og farverige kollektioner. Deres stil er sommerlig, og attituden er super cool og afslappet - og det er præcis sådan, som vi godt kan lide det hos qUINT. Derfor har vi samlet et udvalg af lækre shorts og T-shirts kun til dig, så du også kan nyde godt af dette lækre mærke.

  Billabong T-shirts - ’det evige vandhul’

  Vidste du godt, at Billabong på aboriginal-sprog betyder ’det evige vandhul’? Altså en vandkilde, som aldrig tørrer ud. Det er et godt navn til et tøjbrand, som har formået at holde gang i maskineriet siden starten af 70’erne. Som med så mange andre mode brands, så startede Billabond i et privat hjem - dvs. på et kokkenbord i Merchants hjem på Australiens Guldkyst, for at være helt præcis. På køkkenbordet blev der tegnet og klippet i farverigt stof, og der gik ikke længe før det første par ægte Billabong surfershorts så dagens lys. De slidstærke og funktionelle Billabong boardshorts blev hurtigt et hit hos Australiens surfere, og Gordon så hurtigt en fordel i at lade de lokale surfere på Guldkysten agere omvandrende mannequindukker for Billabong. Meget smart!

  Køb tøj fra Billabong online hos qUINT

  Tilbage i 60’erne kørte man bare afsted i sin kombivan, fyldte den til randen med surfboards, telte og soveposer og satte kursen mod kysterne i jagten på den perfekte bølge. Du skal også ud og jagte den evige og perfekte bølge med et par Billabong shorts på! Kom forbi en af vores mange butikker og prøv dem på, eller tjek dem ud her på vores hjemmeside. Giv vores kompetente personale et kald, hvis du har spørgsmål til produkterne eller bare ønsker lidt gode råd og tips om den nuværende mode.

  På quint.dk anvender vi cookies til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden.

  Læs vores cookiepolitik her


  Acceptér
  Vind et gavekort på 1000 kr

  Tilmeld dig qUINT's Nyhedsbrev og deltag i konkurrencen.

  Læs vilkår