Gratis levering i Danmark ved køb over DKK 499,-
Kurv
Din indkøbskurv er tom
Du mangler at købe for DKK 499,- for at få fri fragt.
  qUINT logo

  Brixton

  Brixton
  Filter
  • Nulstil
  • Nulstil
  varer fundet
  Visning:
  ( varer fundet) Til top

  Brixton - moderne men stadig traditionelle

  Brixton er et brand, der er inspireret af kultur, musik og de mennesker, der er omkring dem. Det er tre venner, der har skabt dette brand, fordi de gerne ville videregive deres livsstil gennem unikke produkter. Brandet blev grundlagt i 2004, og deres designs er tidløse og rene, og deres kollektioner er svære at kopiere, fordi de kommer i et hav af variationer, som formår at appellere til det enkelte individ på en moderne men stadig traditionel måde. Hver produkt fra Brixton er skabt i kombination af engagement og ønsket om at give deres kunder et produkt af høj kvalitet, som er begrænset - et produkt, de altid vil holde fast i. Vi hos qUINT må ærligt sige, at dette lykkedes med bravur, for vi har bare lyst til mere af dem.

  Brixton hat - med den kan du skille dig ud fra mængden

  Denne unge virksomhed har formået at lave et produkt, der har gjort dem til en af de mest populære og sejeste hattemærker i verden. Renheden og designet af hver Brixton hat er fuldstændig umulig at finde andre steder eller at lave ligesådan. Du vil helt sikkert skille dig ud fra mængden med en Brixton hat, fordi de på en helt unik måde formår at forholde sig til de klassiske stilarter inden for hattedesign. Så du kan roligt tage den på hovedet og gå uden for døren. Den er nemlig ikke kun beskyttende og funktionel - den er også moderne og udsmykkende. Du kan matche denne hat med næsten alle dine outfits, da designet er enkelt og stilrent, hvilket giver et ekstra pift til dit look.

  Følg den moderne populærkultur med Brixton hats

  Det har altid været en selvfølge at gå med en eller anden type hovedbeklædning, bl.a. som en symbolsk betydning. Det gjorde eksempelvis kongehuset, militæret og andre, men også i det daglige har huer, hatte og kasketter været en nemt måde at udtrykke sin individuelle stil på. De er nemlig med til at sætte prikken over i’et når det kommer til styling af dit personlige outfit. I dag går både idoler, musikere, sportsstjerner, modeller og alle mulige folk med hovedbeklædning, for det er nemlig blevet helt trendy, og det er på grund af den moderne populærkultur. Når man bærer en af de smarte Brixton hats, er man nemlig både cool og hip. Så tøv ikke længere med køb en af disse smarte Brixton hats online her hos qUINT.dk.

  Køb Brixton cap online hos qUINT.dk

  Vil du være smart og funktionelt klædt på, så skal du helt sikkert købe en Brixton cap her i vores webshop. Med den har du både mulighed for at beskytte dit hoved mod solen og samtidig være klædt smart og moderigtigt på. Der findes ikke noget bedre end at trække i sit yndlingsoutfit og krydre det med en smart Brixton cap. Kom forbi en af vores mange butikker og prøv en på eller kig lidt videre her i vores webshop efter flere produkter fra dette brand.

  På quint.dk anvender vi cookies til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden.

  Læs vores cookiepolitik her


  Acceptér
  Vind et gavekort på 1000 kr

  Tilmeld dig qUINT's Nyhedsbrev og deltag i konkurrencen.

  Læs vilkår