Kundeservice tlf. 87 30 46 47
Kurv
Din indkøbskurv er tom
Du mangler at købe for DKK 499,- for at få fri fragt.
  qUINT logo

  KBETHOS

  Kbethos
  Filter
  • Nulstil filter
  • Nulstil filter
  varer fundet
  Visning:
  ( varer fundet) Til top

  Kbethos bucket hats til tjekkede fyre

  For de fleste tøser er det ikke nogen overraskelse, hvis det en dag går op for dem, at deres skab er fyldt med sko. Det er jo deres yndlings beklædningsgenstand. Med tiden har vi fyre også fået lov til at fylde vores del af skabet ud med den accessory, der er vores favorit, og hvilken anden accessory kan det være end bucket hats? Man kan vist godt sige, at caps er blevet enhver fyrs bedste ven og tro følgesvend, og det er ikke kun på grund af deres evne til at skjule selv de allerværste hårdage. Bucket hats er blevet modefænomener, og er samtidig et udtryk for moderigtig stil, uanset om du er den sporty, elegante eller casual type.

  Vind respekt med cap fra Kbethos

  Opnå et cool og super moderne look med en smart cap fra Kbethos. Her får du ikke kun en cap, der kan holde dit hoved varmt og skygge for solen. Du får en smart og unik cap, der passer til næsten alle looks, uanset om du elsker farver og print, eller om du er til det lidt mere simple og elegante. Før i tiden var det kun sportsbrands, der designede caps til mænd, hvor det aktive look var i fokus. I dag har alle store brands inden for herremode nærmest designet deres egen udgave, hvor en stor del af dem er kommet frem til deres helt egen kategori af hovedbeklædning. Her er Kbethos et brand, du helt sikkert skal holde øje med, hvis du er på udkig efter en smart cap.

  Gør som de kendte - køb bucket hats

  Der er faktisk en lang række kendte, der også bærer disse famøse bucket hats, og det er især skatere og rappere, som gør brug af dem. De er blevet en del af deres image, og du kan gøre det samme. Med bucket hats får du med garanti nogle beklædningsgenstande, der er tidløse og tjekkede, som du kan bruge fra år til år. De bliver ved med at være super populære blandt alle aldre, så det er lige meget, om du går i folkeskole, eller om du lige er startet på dit studie. Bucket hats er for alle, der ønsker lidt ekstra til deres look. Det er en super smart accessory, der kan matches med dit outfit på lige fod med både ure, solbriller og smykker, og de sender et fedt signal om, at du er tjekket på den fede måde.

  Køb tjekkede caps fra Kbethos hos qUINT.dk.

  Hos qUINT sætter vi en ære i at have de fedeste danske og internationale brands inden for modetøj til fyre, og hver sæson støvsuger vi markedet efter nye up-and-coming mærker og udvælger det lækreste streetwear til fyre, som du kan finde på hylderne i vores butikker. Du kan også finde en masse fede caps fra Kbethos her i vores webshop, hvor du er velkommen til at give vores dygtige personale et kald, hvis du har spørgsmål til nogle af produkterne eller bare har lyst til at snakke lidt.

  På quint.dk anvender vi cookies til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden.

  Læs vores cookiepolitik her


  Acceptér
  Vind et gavekort på 1000 kr

  Tilmeld dig qUINT's Nyhedsbrev og deltag i konkurrencen.

  Læs vilkår