Gratis levering i Danmark ved køb over DKK 499,-
Kurv
Din indkøbskurv er tom
Du mangler at købe for DKK 499,- for at få fri fragt.
  qUINT logo

  Obey

  Obey
  Filter
  • Nulstil
  • Nulstil
  varer fundet
  Visning:
  ( varer fundet) Til top

  Obey tøj til mænd med personlighed

  Første gang man så Obey var i 2001, hvor Shepard Fairey fik lyst til at være kreativ på flere forskellige niveauer. Sammen med modedesignere greb han derfor muligheden for at forandre hans personlige kunstfilosofi og personlighed til et tøjbrand, der henvender sig til mange forskellige stilarter. Hver evig eneste sæson bliver alverdens temaer og idéer samlet til en enhed, som dermed skaber en stil, der er svær at kategorisere, og da Obey er inspireret af så mange forskellige fænomener, da appellerer tøjet både til dem, som konstant følger moden og dem med en klassisk stil. Dette er tøj med en personlighed!

  Kunstneren bag Obey tøj

  Det er ikke helt tilfældigt, at dette mærke er blevet opfundet. Obey tøj skal nemlig agere lærred for den berømte designer og kunstner Shepard Faireys værker. Her ser man helt tydeligt, hvordan han har fundet inspiration fra skateboarding, rock og punk, som dermed afspejles i de fede Obey styles, og samtidig har Fairey også fokus på populærkultur, politiske budskaber og kommerciel marketing. Han har som navn for sit mærke valgt at bruge imperativet ”obey” eller ”adlyd” på dansk som en slags bidende sarkasme grænsende til omvendt psykologi for at gøre opmærksom på, at propagandister flere steder i verden vil gøre et forsøg på at få dig til at adlyde deres agendaer. Provokerende? Hos qUINT kan vi lide det!

  Obey trøje - lærred for tanker og kreativitet

  Det er skam set før, at talentfulde kunstnere vælger at bruge deres tøj som et slags lærred til at lade deres tanker og kreative idéer få frit løb, og sådan er det med Obey. Der er formentlig ikke mange, som har hørt om kunstneren Shepard Fairey, men du har måske lagt mærke til hans forskellige værker på gadehjørner rundt omkring i verden. Han bruger et ikonisk billedsprog på f.eks. stickers, billboards og plakater, og han har altid fundet sin store inspiration i skateboarding, hans passion for musik og de fede grafikker, som findes på punk, rock og hip hop albumcovers. Dette specielle men fantastiske design kommer til udtryk på hans Obey trøje, og det er et udtryk, som ikke ses mange andre steder.

  Køb Obey hue hos qUINT.dk

  Et motiv, som går igen på Obeys T-shirts hver eneste sæson er et billede af den franske wrestler ’André the Giant’. Fairey faldt over et avisudklip af ham i slutningen af 80’erne, da han studerende på designskole, og da han skulle lære en ven kunsten at lave et tryk, var det netop med den ikoniske wrestler som motiv. Det blev starten på Obey og hele Faireys karriere som både kunstner og ejer af et succesfuldt tøj brand. Dette mærke hviler ikke på laurbærrene. De udvikler sig konstant, og de er meget bevidste om ikke at genbruge gamle prints. Hos qUINT er vi fan af dette mærke, og derfor er vi stolte af at kunne tilbyde dig et stort udvalg af deres smarte tøj til gode priser. Kig endelig videre på vores hjemmeside eller besøg en af vores mange butikker.

  På quint.dk anvender vi cookies til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden.

  Læs vores cookiepolitik her


  Acceptér
  Vind et gavekort på 1000 kr

  Tilmeld dig qUINT's Nyhedsbrev og deltag i konkurrencen.

  Læs vilkår