AJ Morgan

  • 0 Varer fundet

A.J. Morgan - kvalitetssikrede produkter til det yderste

A.J. Morgan blev grundlagt i 1981 og er et brand, der er bygget på princippet om at se chic ud uden at bryde ens budget. De er blevet en af lederne inden for moderne briller. Deres fokus ligger i at skabe kollektion efter kollektion baseret på lyse farver og eklektiske stilarter, og samtidig brænder de for at kvalitetssikre alle deres produkter til det yderste. Det hele startede med en japansk solbrillekollektion, som grundlæggeren bag brandet A.J. Morgan købte fra 1950’erne. Han fik smag for industrien og ville derfor gerne skabe et brand, der gav kunderne det, de ville have, nemlig cool solbriller. Derefter rejste han til Frankrig, Italien og senere hen Kina for at finde plastikmateriale. Hans rejse inden for moderne briller var nu begyndt, og her 30 år efter formår de stadig at være innovative, modige og overkommelige.

Du behøver ikke grave dybt i lommerne med AJ Morgan

For AJ Morgan handler det om at skabe netop de briller, du gerne vil have, og de tror på, at du har ret til at se både fantastisk, funky, glamourøs og hip ud uden, at du skal til at grave dybt i dine lommer. For dem handler det om at skabe nye stilarter og opdage nye måder at designe briller på, så du har muligheden for at udforske et nyt look, når du har lyst eller se, om pink virkelig er din farve. De sørger desuden for altid at have et par aviator briller klar, hvis du har brug for at lade som om, at du er et andet sted. AJ Morgan er uden tvivl berømte for deres luksuriøse og uden tvivl cool solbriller, der fanger trends på den røde løber og giver deres eget unikke twist. Dette er uden tvivl et par solbriller, du bare må eje.

AJ Morgan sunglasses til både mænd, teenagere og bedsteforældre

Dette er et yderst spændende brand, hvis du spørger os hos qUINT. De formår at tilbyde deres kunder et væld af stilarter, når det kommer til banebrydende solbriller. Deres kollektioner af lækre produkter er intet mindre end fremragende, og de indeholder både briller med en sofistikeret stil samt retro-inspirerede udvalg med masser af farver. De har virkelig et par AJ Morgan sunglasses til alle, både mænd, kvinder, teenagere, hipstere, mødre og selv bedsteforældre. Deres designs er uden tvivl originale og vintage-inspirerede. De bliver lavet i et højkvalitetsplastik og har fuld UV 400 beskyttelse. Desuden følge der en beskyttelsesæske med, når du køber et par AJ Morgan sunglasses.

Køb AJ Morgan solbriller online hos qUINT.dk

Når du køber et par AJ Morgan solbriller hos qUINT, får du solbriller fra et brand, der med succes har gjort deres navn til en af de mest kendte, når man taler om moderne briller. Deres fokus er på den høje kvalitet og lækre materialer, og samtidig er deres designs klassiske med et nice finish. Kom forbi en af vores mange butikker og prøv brillerne på eller kig lidt videre efter flere produkter fra A.J. Morgan her i vores webshop. Du får den bedste service hos os.