Alpha Industries

  • 0 Varer fundet

Alpha Industries Jakker

Mangler du den helt rigtige jakke til at gøre din stil mere rå? Eller går du en hård vinter i møde? Så skulle du overveje en af vores jakker fra Alpha Industries. Tøjmærkets historie begynder i en lejet kælder i Knoxville, Tennessee med lånte symaskiner og få ansatte, og ender i et internationalt firma, der i mere end 50 år har produceret tøj til det amerikanske militær og senere hen også til befolkningen. Firmaet fik sig en hård start tilbage i 1959, men den enestående kvalitet de producerer fangede hurtigt det amerikanske forsvarsministeriums opmærksomhed. USA’s behov for militærtøj voksede i takt med Vietnamkrigen, og det samme gjorde Alpha Industries’ omsætning. Hos qUINT er vi helt vilde med den originale stil, som Alpha Industries repræsenterer, og derfor er den selvfølgelig en del af vores sortiment

Alpha Industries laver jakker til de hardcore fyre

Eller fyre, som gerne vil se hardcore ud. Det er ikke mange brands, der kan prale med at være så autentiske som Alpha Industries. Deres helt unikke historie styrker firmaets pålidelighed, og ingen kan være i tvivl om, at jakkernes kvalitet er helt i top. Jakkerne er designet til de mest fjendtlige og ugæstfri miljøer, og alligevel formår de at se utrolig smarte ud. Alphas ekspertise blev senere hen også udnyttet til at skabe de bedste jakker til det amerikanske flyvevåben. Disse jakker er især blevet populære, for hvem vil ikke gerne ligne en pilot? Tag eksempelvis en pilotjakke med den klassiske pelskrave – bare tilføj et par lækre solbriller for at gennemføre stilen helt. Jakkerne fås desuden i mange forskellige materialer, som uanset om du er til læder eller nylon, så er der noget til dig.

Fra militæret og ud til folkemængden

Fra midten af 1970’erne begyndte firmaet for alvor at sælge deres kvalitetstøj til offentligheden. De vandt især frem på, at de brugte det samme materiale og dermed også den samme kvalitet. For at kunne adskille tøjet til militæret fra tøjet til almindelig salg, tilføjede Alpha Industries tre striber til det tøj, der skulle sælges til befolkningen. Helt uventet blev de tre striber et symbol på mærkets gode kvalitet, komfort og legendariske design. Den dag i dag er de karakteristiske striber blevet integreret i deres logo, som også pynter mange af deres jakker.

Køb Alpha Industries online hos qUINT.dk

Selvom Alpha Industries er mest kendte for deres jakker, producerer de blandt andet også T-shirts, sweatshirts, bukser, shorts, tasker, hatte og bælter. De holder sig mest til den afslappede, casual stil, som i dag bliver mere og mere populær. Har du ikke endnu prøvet at have en jakke på fra Alpha Industries, så kig forbi en vores mange butikker landet over. Man kan først rigtig forstå dette unikke mærkes kvalitet og komfort, når man har prøvet det på ens egen krop. I butikkerne står vores personale også klar til at besvare dine spørgsmål og inspirere dig til dit næste kup!