Altamont

  • 0 Varer fundet

Altamont Caps & T-shirts

Har du for længst fået styr på din Ollie og dine flip tricks, så kender du med garanti også dette mærke, som er udsprunget af skaterverdenen. Siden Andrew Reynolds blev professionel skater tilbage i 1995, har han – med hans berømte frontside flips – ikke blot haft stor indflydelse på skateboarding men også på skatermoden, som han siden grundlæggelsen af Altamont i 2006 har bidraget væsentligt til. Tøjstilen er tydeligvis inspireret af hans livsstil, hvilket kommer bedst til udtryk i de skæve og fede styles og ikke mindst de små, bemærkelsesværdige detaljer. Brandets passion for skateboarding bliver kanaliseret ud i deres kreative designs. Dette er ofte med til at kendetegne et kvalitetsbrand, og derfor bugner hylderne hos qUINT med Altamont caps og T-shirts.

Forny din stil med en Altamont cap fra qUINT.dk

Altamont er ikke kun designet til inkarnerede skatere, men er også lavet til dig, som bare ønsker at have den sejeste stil. Tag eksempelvis deres ensfarvede caps, som umiddelbart virker ret diskrete og stilrene. Her er det i stedet formen og det velkendte Altamont logo, der er sat i fokus og sammen med en sprød T-shirt giver det et rigtig fedt look. Når det kommer til T-shirts, lægger det kreative team bag Altamont stor vægt på at skabe nye allover-mønstre og underholdene prints. Tjek også deres sweatshirts ud, som passer rigtig godt ind i en casual streetstyle. Uanset hvad du er til, så kan du stole på, at mærket fokuserer lige så meget på kvaliteten og komforten som på designet.

Holdet bag skatermærket Altamont

De kreative designerne bag tøjmærket inkluderer store navne inden for skaterverdenen, og ofte bliver der inviteret gæstedesignere, så stilen bliver ved med at udvikle sig. Andrew Reynolds har altid set op til folk, der har deres helt egen stil og som konstant udvikler sig. Det er med inspiration fra disse, at han designer lækkert tøj og i øvrigt også udtager hold til Altamont skateteamet. Reynolds har tidligere udtalt, at selve idéen bag brandet er blevet til gennem inspiration fra den rebelske og frie ånd, der definerede en Rolling Stones koncert tilbage i 1969. Brandets mål er at give dig muligheden for tænke større og frigøre din helt egen unikke og personlige stil.

Køb Altamont Caps online hos qUINT.dk lige her

Den skæve stil og det cool udtryk er in for tiden, og derfor har vi hos qUINT sørget for, at du kan købe masser at tøj fra netop Altamont. Kig vores webshop igennem, og lad dig inspirere af de mange unikke styles af T-shirts, caps og sweatshirt, som Altamont kollektionerne repræsentere. Vi har altid en finger på pulsen og holder dig konstant opdateret med de nyeste trends fra det populære skatermærke. Vi opdaterer løbende siderne og lægger nye produkter ind, så du hele tiden har noget at vælge imellem. Du er også velkommen til at kigge forbi en af vores mange butikker landet over, hvis du har brug for yderligere rådgivning.