Anerkjendt

  • 0 Varer fundet

Anerkjendt Shorts & T-shirts

Siden deres debut i 2012, har Anerkjendt fået sig en god start på karrieren og er hurtigt blevet etableret som en stærk konkurrent på markedet. Deres banebrydende stil blander rock ’n roll med musikgenren og læner sig op af den moderne, urbane stil. Anerkjendts filosofi går især på at lave tøj til hverdagsbrug, og derfor er deres udtryk tilsvarende casual. Målgruppen er den lidt nørdede rock ’n roller med et afslappet livstil, en god sans for mode og ikke mindst en frisk humor. Tøjet skal altid være nemt at gå med, og derfor er der også sat fuld fokus på udvælgelsen af tekstiler, så kvaliteten og komforten ikke går på kompromis med designet.

Anerkjendt T-shirts til laid-back fyre og moderne geeks.

Naturen er ofte en inspirationskilde for Anerkjendt, og mærket skiller sig især ud med sine allover-mønstre af eksempelvis palmer, blade, blomster og surfing. Det lyder måske lidt tøset, men det er det bestemt ikke – det giver derimod den ellers lidt for rolige skjorte et frisk, farverigt look. Sammen med en nedtonet cardigan og et par blå jeans er du på nul komma fem klar til hverdagens spas. Er du mere til det neutrale look, så kan du med fordel vælge nogle af Anerkjendts mange lækre sweatshirts, der på diskret vis skiller sig ud ved at have en brystlomme i en lysere eller mørkere farve end trøjen. Den gode kvalitet betyder, at tøjet er noget, du har lyst til at hoppe i, sove i, danse i, bo i, høre musik i og slappe af i. Hvad mere kan man ønske sig?

Anerkjendt – et anerkendt tøjmærke med skandinaviske rødder

Er du i gang med at forny din garderobe, så bør du uden tvivl kigge vores store udvalg igennem fra Anerkjendt. Perfekt til de skøre og skæve dage og til fyrene med god humor og et snert af rock ’n roll over sig. Anerkjendt holder sig som regel til de jordnære farver, men er ikke bange for at prøve de lidt mere udadvendte farvepaletter af. Det giver dig muligheden for at klæde dig på til netop dit humør og din dag. Hos qUINT har vi samlet et stort udvalg fra det populære, danske mærke – så tag et kig i webshoppen og lad dig friste af det mange lækre styles fra Anerkjendt.

Køb tøj fra mærket Anerkjendt online hos qUINT.dk

Der hersker ingen tvivl om, at Anerkjendt forstår at forny sig fra kollektion til kollektion, hvorfor vi hos qUINT allerede glæder os til næste sæson. Vi skal nok sørge for at hylderne er proppede af T-shirt, sweatshirt og skjorter fra dette opfindsomme mærke, så du altid har noget at vælge mellem, når du besøger en af vores de mange butikker, vi har rundt om i landet. Vi sætter en ære i at have fingeren på pulsen, så vi sørger selvfølgelig også for at opdatere webshoppen løbende, så du altid kan finde de nyeste trends på vores side. Skulle du mod forventning mangle en oplysning, så kontakt os endelig. Vores kompetente personale står altid klar med en hjælpende hånd.