Beastin

  • 0 Varer fundet

Beastin Caps & T-shirts

Man hører tit fordommen om, at tyskere har dårlig stil. MEN det har de absolut ikke, og det beviser dette fantastiske tøjmærke, der har deres oprindelse og hovedsæde i München. De lækre caps og T-shirts fra Beastin formår at pynte alle de old school hiphoppere derude med et tidsløst, stilrent design. De to kammerater Fu (Christian Boszczyk) og duki (Dusan Cvetkovic) lavede firmaet i 2008. De mødtes gennem deres passion for basketball, og i dag deler de deres nye passion for mærket Beastin. Rejsen startede med fem T-shirts og drømmen om egen etiket, og det må man sige er lykkedes for dem.

You look beastin in that T-shirt!

Lige præcis hvad ordet Beastin betyder, er som alt andet slang lidt løst. For de to tyske fyre betyder ordet at være som et beast, altså at være rigtig god til noget. Det kan også betyde, at noget er super cool, som i Duki & Fus eget udtryk: ’Beastin like taking a piss in Mike Tysons pool.’ Succesen for de to venner er ikke en tilfældighed. Deres tætte tilknytning til gademiljøet afspejles i deres produkter, og man kan derfor føle sig sikker på, at tøjet er originalt og autentisk. Deres look er inspireret af 1990’ernes basketball og hiphop-verden, hvilket munder ud i klassisk, reduceret, skandinavisk mode. En mode som vi er helt vilde med her hos qUINT! Derfor har vi også sørget for at have et stort udvalg af tøj fra Beastin, så du kan få det mest moderigtige tøj til fyre lige her.

Beastin caps til moderigtige hiphoppere

Selvom Beastin er et relativt ungt tøjmærke, så har de allerede skabt sig et ry for at have superfede grafiske tryk og ikke mindst høj kvalitet. Er du på jagt efter en ny cap til din samling? Så er qUINTs webshop et godt sted at starte: du kan bare læne dig tilbage og lade dig blive inspireret af de mange forskellige designs, som vi har samlet for at sikre os, at der er noget til enhver smag. Vi garanterer at kvaliteten er i højsæde, så det behøver du slet ikke tænke på.

Køb Beastin online lige her hos qUINT.dk!

Det er lykkedes det urbane brand at skabe et look, der kombinerer gamle tendenser med de nyeste stilarter. En kombination som er unik, og som fungerer perfekt til hverdagen – bær eksempelvis din Beastin T-shirt over et par casual jeans sammen med en stilren cap. Der er allerede mange internationale berømtheder, der har fået øjnene op for Beastins fede udtryk deriblandt Ludacris, Asap Rocky, Lloyd og Mac Miller. Vil du også have fingrene i de fede T-shirts og caps? Så tjek vores webshop ud i dag, og oplev vores store udvalg, gode service og hurtige levering. Har du behov for at prøve tøjet på, før du køber, så husk, at du altid er velkommen i en af vores mange butikker rundt om i landet. Vores dygtige salgsassistenter står altid klar til at svare på spørgsmål og hjælpe dig med at finde dit næste beastin look!