Bibi Chemnitz

  • 0 Varer fundet

Bibi Chemnitz Cap

Is og sne i massevis, gletsjere på den ene side og det åbne hav på den anden side - den unikke natur i Grønland er med som inspirationskilde, når Bibi Chemnitz designer tøj. Bibi er nemlig en af de meget få modedesignere med rødder i det smukke, kolde Grønland – hvis ikke den eneste! Da hun var 13 år flyttede familien hele vejen fra det store Grønland til det lille Danmark. Igennem sin tid i Danmark har hun oplevet Aalborg, Teko i Herning, en butik i Aarhus og til sidst er rejsen endt i storbyen, hvor hun i dag har sin egen tøjbutik i det indre København. Herfra opererer det lille firma, som kun består af Bibi Chemnitz og hendes partner David Røgilds.

Frisk dit look op med en Bibi Chemnitz cap

Bibis historie og baggrund i Grønland bliver udnyttet i dagligdagens tøjdesign. Hun finder inspiration fra hjembyen Nuuk og Inuitkulturen og mixer det derefter med den moderne urbane tøjstil inspireret af storbyen København. Resultatet af denne kombination er et innovativt design, der trodser normale standarder og dermed præsenterer nye former inden for hverdagstøj. Hos qUINT er vi stolte af at forhandle mærker, der tør skille sig ud af mængden, da det giver dig muligheden for at gøre det samme. Derfor har vi også samlet et stort udvalg af Bibi Chemnitz online i vores webshop.

Bibi Chemnitz – et tøjmærke med rødder i Grønland

I et koldt land som Grønland vælger man ofte det praktiske tøj fremfor det smarte, og derfor er det også svært at tale om en decideret Grønlandsk mode. Bibi Chemnitz’ tøj bliver dog solgt til butikker i Grønland, og her mærker hun især, at det er det enkle tøj, der er mest populært. I Danmark er vi vilde med Bibi Chemnitz unikke look, og her er det ikke kun det enkle tøj, der bliver revet væk fra hylderne. Udover natur og kultur bliver der også fundet inspiration fra håndværkstraditionerne. Blandt andet har den traditionelle anoraks udskæring været med til at udforme fæstningen af hætterne på de moderne hættetrøjer. Det er tydeligt, at der gemmer sig et vist savn til Grønland i Bibi Chemnitz kollektioner – én af dem hedder sågar ’Home Sick’ – hjemve. Som selvstændig modedesigner er det ikke nemt at vende hjem til Grønland, så i stedet drømmer Bibi om at lave en catwalk på indlandsisen.

Køb Bibi Chemnitzs online hos qUINT.dk

Hvis du er vild med det sporty look, så er der helt sikkert noget til din smag i Bibi Chemnitz’ kollektion. Tøjmærket har fokuseret på nye former, perfekte syninger og lækre grafiske prints, som er med til at skabe et gennemført hverdagslook. Har du lyst til at mærke kvaliteten af de lækre caps, T-shirts og hættetrøjer på egen krop, så er du meget velkommen til at kigge forbi din lokale qUINT-butik. Vores kompetente personale står altid klar til at besvare spørgsmål og klæde dig på med fedt tøj fra top til tå. Vi ses!