City Fellaz League

  • 0 Varer fundet

City Fellaz League

Dette sprøde tøjmærke er skabt af Carsten Rask og hans fella Claus Gasque, som begge har rødder i skatermiljøet og musikbranchen. Det fremadstormende brand har lige så meget street, som der er skateboardrespekt for Carsten Rask. Med hans mange fede tricks på brættet har han skabt sig et flot ry og har sat et tydelig præg på skateboardverdenen. Efter 16 års skating trængte benene dog til lidt hvile, og derfor blev brættet lagt på hylden til fordel for City Fellaz, som de to fyre startede op i 2002. Det startede alt sammen med at skabe det, som de havde allermest forstand på – nemlig skateboards. Men tøjet og især cappen havde også fanget fyrene opmærksomhed, og i dag er det deres primære fokusområde.

Find din næste fede City Fellaz cap lige her

City Fellaz har slået sig igennem ved at lave fede grafiske prints og ikke mindst udnytte farver! De fik øjnene op for, at der manglede noget i den danske københavnermode. Derfor startede fyrene deres rejse med at lave humoristisk og farverig grafik, som afspejlede deres egen positivitet og fantasi. Her hos qUINT er vi vilde med resultatet, og derfor har vi også sørget for at have et stort udvalg af City Fellaz, så du nemt kan få fingrene i tøjet fra det fede brand. Er du ikke så smooth på et skatebræt som Carsten Rask? Pyt med det, de seneste mange år har brandets målgruppe spredt sig, og vi har sågar set tøjet på kunstnere som Nik & Jay og Suspekt! Senest har det været hele Cheff Records crewet med KIDD, Eloq og Klumben, der er hoppet i det dope tøj!

City Fellaz – streetwear med fingeren på pulsen

Udover farver og humor, så har City Fellaz fuld fokus på kvaliteten. De stræber altid efter at skabe det bedste produkt, som lever op til deres høje kvalitetstandard. Herudover vil de ikke gå på kompromis med deres opfattelse af, hvad der er übercool. De vil aldrig udgive et produkt, hvis det strider imod deres opfattelse af, hvad der er fedt, og hvad der er frisk. Du kan derfor bare slappe af, lade dig inspirere og shoppe amok i caps fra City Fellaz – de har allerede sørget for, at kvalitet er i top, og at tøjet er med på moden.

Køb City Fellaz League online lige her hos qUINT.dk

Der hersker ingen tvivl om, at man ikke kan have for mange caps. Kvinder har sko, mænd har caps. Enhver fyr, der kører den fede streetstyle, burde have mindst én cap fra City Fellaz. Den kan fuldende looket eller friske det lidt op. Og ja, og så kan den også redde dig på de dårlige hårdage, hvor hårtotterne bare ikke vil, som du vil! Kig forbi vores webshop, og opdag dine mange muligheder. Vi garanterer dig en sikker nethandel og leverer inden for 1-3 hverdage. Vil du hellere prøve din næste cap på, så er du altid velkommen til at kigge forbi en af vores mange butikker rundt om i landet. Vores kompetente personale, er altid fresh på at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål. Vi ses!