Cliche

  • 0 Varer fundet

Cliche skateboards til street fyre

Det hele startede i sommeren 1997, hvor den professionelle skater Jeremie Daclin lancerede Cliche skateboards på baggrund af en drøm, der opstod i Lyon i Frankrig. Dette mærke har arbejdet med nogle af verdens bedste skatere i over 15 år om at designe det bedste skaterudstyr og beklædning i fantastisk kvalitet. Deres skateboards består af 7 lag ahorn og epoxyharpiks-lim, og du kan købe dem i et hav af designs. Du kan bl.a. købe et board med billeder af professionelle skatere og deres varemærke. Det er lige meget, om du er en erfaren skater eller gerne vil forsøge dig på en ny sport - Cliche skateboards kan bruges af både nybegyndere og professionelle. Du behøver ikke engang bruge særlig lang tid på at tilpasse dit board, da det nemt kan justeres - det har Cliche nemlig sørget for, så du så hurtigt som muligt kan komme over i skaterparken og prøve dit nyt board.

Dæk dit skaterbehov med Cliche

Hos qUINT finder du altid et bredt udvalg af skateboards, så du har muligheden for at få dækket netop dit skaterbehov. Vi har alle forskellige behov og evner, så derfor er det vigtigt at finde netop det board, som passer bedst til dig. Det første du skal gøre dig klart er, hvad du forventer af dit board. Når du køber et skateboard fra Cliche, får du et board, der er perfekt egnet til ramper og tricks, så er du til fart og spænding, er dette lige noget for dig. Alle deres boards har et ahorn deck, som er en god trætype, da det er meget stærkt - for ikke at sige det stærkeste slags træ, man overhovedet kan bruge. Du er velkommen til at kontakte vores dygtige personale, hvis du har spørgsmål til hvilket board, du skal vælge. Med et skateboard fra Cliche går du dog sjældent galt i byen!

Cliche skateboards - et board med en historie

Hvis man ser på skateboardets historie, går den faktisk helt tilbage til 1940’erne. Her begyndte folk for første gang at montere hjul på plader, så de kunne køre rundt på dem. Der blev også sat hjul på planker og mange andre ting - alt hvad der kunne gøre sig ud for et deck. De første butikker begyndte så at sælge skateboards i 1960’erne, og de første polyurethane hjul blev derefter opfundet i 1970’erne. Herefter blomstrede hele industrien, og der blev i samme periode lavet flere film om selve kulturen bag skateboards, som i dag bliver kaldt for klassikere. Bliv en del af denne fede kultur ved at købe et skateboard fra Cliche - du vil ikke fortryde det! Det er den bedste måde at blive rigtig street på.

Køb skateboards fra Cliche online hos qUINT.dk

Hele idéen bag skateboarding kommer faktisk af, at surfere manglede noget at lave på land. Derfor fik de på Vestkysten i USA idéen til at montere hjul på deres surfbræt. I dag bliver skateboardkulturen faktisk associeret med den afslappede livsstil på Vestkysten - de har også altid været og er stadigvæk centrum for den. Se vores brede udvalg af lækre skateboards fra Cliche i vores webshop eller kom forbi en af vores butikker og prøv et. De er super nice!