Cortica

  • 0 Varer fundet

Cortica sko & sneakers

Byd velkommen til de fede Cortica sko og sneakers der er perfekte til et ungt streetwear look. De er super behagelige at have på og nemme at style med både jeans og alle slags bukser og shorts. Er du på udkig efter et par unikke sneakers, som du ikke ser alle andre gå rundt i, så er et par Cortica sko et godt valg. Vælg mellem modeller med den hvide sporty gummisål eller et par helt monocrome sorte for et eksklusivt look.

Minimalistisk design-æstestik

Det engelske brand Cortica blev grundlagt i 2013 ud fra et ønske om at skabe gennemtænkt designet, strømlinet og innovative fodtøj. Den progressive vision for Cortica er at tiltrække en kunde, der både omfavner fremtiden og fortiden. Brandet blev skabt i England med en rig Britisk designbaggrund i hjerter. Dette blev kombineret med inspiration samlet fra Global design og research-rejser og en omfattende undersøgelse af moderne, international og minimalistisk designæstetik.

Unikke Cortica sko

Brandet ønsker at skabe smukke, inspirerende produkter der bryder med konventionerne. De vil gerne have at alle oplever det bedste, som brandet kan tilbyde og derfor går de langt for at designe alle de individuelle komponenter af skoen. Resultatet er et omhyggeligt fremstillet produkt der skiller sig ud som helt unik.

Køb Cortica sko online hos qUNIT

Hos qUINT sætter vi en ære i altid at have et spændende, varieret og opdateret sortiment at lækkert herretøj med en cool og afslappet attitude. Det gælder også for vores udvalg af tilbehør og sko. De lækre Cortica sneakers passer perfekt ind i vores sortiment og matcher den minimalistiske og cool skandinaviske stil godt. Kig dig omkring her på shoppen og lad dig inspirere af vores store udvalg af street wear og andre moderne styles der er perfekte til dig, der gerne vil være med hvor det sker.