Diamond Supply

  • 0 Varer fundet

Diamond Supply T-Shirts & Trøjer

Diamonds are forever, forever. Og det samme gælder Diamond Supply. De er kendte for deres lækre sweats og tees med print og er lige så unikke som diamanter. Med dette mærke vil du opleve, at diamanter ikke kun er pigernes bedste ven – det er også fyrenes. Diamond Supply har nemlig taget en af de bedste kvaliteter ved diamanten til sig og ladet sig inspirere af den. En diamant er unik, speciel og skide svær at få fingrene i – det samme gælder dette fede brand. De har valgt kun at producere et begrænset antal af hver deres styles – en filosofi, som adskiller brandet fra resten af branchen. Her bliver der fokuseret 100 procent på kvalitet fremfor masseproduktion. Kig forbi vores webshop, og lad dig inspirere af de mange fede styles – du skal skynde dig, hvis du vil nå at have fat i dem.

Find dine næste Diamonds Supply T-shirts her

Dette sprøde brand blev skabt af Nicholas Tershay i 1998. Det hele startede fra hans lille, ydmyge 1-værelses lejlighed i San Fransisco. Herfra skabte han sit tøjmærke og dermed også historie. Hans mærke vandt hurtigt frem med et ry for at lave modige designvalg i en exceptionel kvalitet. Det gjorde, at Diamond Supply hurtigt blev en af de førende brands inden for streetwear. Det førte også til et samarbejde med Nike, hvor Tershay designede skoen ’Diamond Tiffany Dunk SB’. Samarbejdet gik hen og blev en kæmpe succes og har helt klart været en milepæl i mærkets historie. Hos qUINT er vi vilde med både diamanter og Diamonds Supply – og det samme er vores kunder. Derfor har vi også sørget for at samle et stort udvalg af det eftertragtede mærke, så du ikke behøver lede forever for at få fingrene i de lækre Tees.

Diamonds Caps – kvalitet i top

Men bare rolig, selvom brandet hedder Diamond Supply og har visse ligheder med diamanter, så er der intet bling bling over tøjet. Inspirationen er derimod fundet i skateboardverdenen, hvor Tershay har sine rødder. Igennem de sidst 15 år har mærket holdt sig til denne stil og har aldrig veget fra sin sti. Men man behøver ikke være skater for at bære det dope tøj. Så længe du følger din drømme, så repræsenterer du the ’diamond life’. Nicholas Tershays drøm gik i opfyldelse, da hans mesterværk gik hen og blev en stor succes – prøv de fede tees fra Diamond Supply, og så går din drømme måske også i opfyldelse.

Køb Diamonds Supply online hos qUINT.dk

Hos qUINT synes vi, det er lir at producere sin kollektion i et begrænset antal. Men heldigvis har vi sørget for, at du har mulighed for at købe de lækre T-shirts og sweatshirt online lige her. Vi opdaterer løbende vores udvalg, så hvis du ikke fandt det, du ledte efter i dag, så prøv igen i morgen. Husk, at du altid er velkommen til at kigge forbi en af vores butikker landet over, hvis du har spørgsmål eller har lyst til at prøve tøjet in real life.