Dissizit!

  • 0 Varer fundet

Dissizit

Dissizit, dissizit, dissizit (this is it, this is it, this is it). Dette brand har opkaldt sig selv efter et citat fra filmen Style Wars. For skaberen bag tøjmærket, SLICK, betyder det ’her til og ikke længere’ – this is it, the final, the end, the shit! Et udtryk for at den dygtige graffitikunster SLICK har nået toppen og har tænkt sig at blive der. Slick er en berømt graffiti street artist, som er født og opvokset på Hawaii. Her forelskede han sig i kunst og fik især øjnene op for graffiti. Han sprøjtede sin første graffititags på palmer og vulkaner og drog senere til Los Angeles, som han i dag kalder sit hjem. Han har et stort kreativt talent, og hans kunst er blevet vist frem i adskillelige dokumentarer, magasiner, musikvideoer og albumcovers. Han har desuden også formået at bruge sit talent til sin fordel i modebranchen.

Dissizit! – this is it!

SLICK har i dag skiftet sit lærred ud fra golde vægge rundt om i Los Angeles til tees og hoodies, og det er vi glade for her hos qUINT! Tøjmærket er hurtigt blevet en succes især på grund af SLICKs legendariske status inden for graffitiverdenen. Kendetegnet for Dissizit har længe været de kontroversielle grafiske prints, som ofte inkluderer halvnøgne kvinder. Inspirationen bliver fundet i graffiti og hip hop-miljøet, hvilket tydeligt afspejles i deres styles. Man fornemmer også tydeligt, at dette brand har fingeren på pulsen, de lever i miljøet, og de ved, hvad det drejer sig om. Det resulterer i et autentisk design med ægte budskaber. Hvis de selv skal sige det – så er de ’the only brand that matters!’

Dissizit tør skille sig ud – tør du?

Brandet er stadigvæk forholdsvist lille, så derfor bruger de også alt deres krudt på at udgive nye kollektioner hver og hver anden måned. Det er svært at holde styr på brandets fremtidige stil, fordi SLICK elsker at ryste posen og vende alt på hovedet. I stedet for at følge moden, er han med til at skabe den. Han tør være anderledes og følge sit instinkt, og det er med til at gøre tøjmærket helt speciel. Det er vi også helt vilde med her hos qUINT. Kig forbi vores webshop, og opdag de fede styles, der er blevet kastet ud af den kreative shop i Los Angeles.

Køb Dissizit tøj online hos qUINT.dk

Når et brand som Dissizit udgiver nye kollektioner, sidder vi hos qUINT og venter spændt! Og det samme gør vores kunder. Man ved ikke, hvad man kan forvente – vi ved bare, at det bliver fedt! Det har de i hvert fald bevist gang på gang med deres fede hoodies og T-shirts, der af og til ligger lige på grænsen til, hvad din svigermor ønsker at se dig i. Vi opdaterer løbende vores sortiment, så vi kan sikre dig, at du finder lige præcis det, som du leder efter. Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også kigge forbi en af vores mange butikker rundt om i landet. Her står vores kompetente personale klar til at klæde dig på fra top til tå og gøre dig klar til din næste bytur.