Dissizit T-shirts

  • 587 Varer fundet
48 af 587 Produkter

Fra L.A til hylderne i qUINT kan der umiddelbart virke langt, men samarbejdet mellem qUINT og det super sprøde brand Dissizit! har udviklet sig fra at være en test af et amerikansk undergrundsmærke - og for danskerne helt ukendt brand - til i dag, at være blandt vores hotteste t-shirts. Vi vil derfor gerne tage dig med bag facaden på dette ultra-fede brand, og vise dig lidt af historien bag denne tøjkollektion.

"Slick", som manden bag brandet hedder, har rødder på noget så eksotisk som Hawaii, hvor han taggede på palmetræer og andet godt der lige var i hans neighbourhood. Grafittien er i dag hans levebrød og han bor i dag i L.A, hvor han udover at designe sin tøjkollektion, lever som multikunstner og grafitti maler.

DISSIZIT i qUINT

Vi faldt over Dissizit på en inspirationstur i New York og var ikke i tvivl om at dette kunne blive stort. Vi rejse hjem og var sikre på at vi måtte have fat i Slick for at se mere af kollektionen, og for så senere at fragte en masse t-shirts på tværs af Atlanten - og her begyndte et fedt samarbejde mellem L.As undergrund og qUINT.

I dag finder du, sammen med kollektionerne, en række limited "qUINT exclusive", hvor Dissizit i samarbejde med os har designet og udviklet helt specielle t-shirts, som kun forhandles hos qUINT. Du kan kende disse tee's på det lille og diskrete "qUINT Exclusive" logo nederst på ryggen - dit bevis på at din t-shirt er helt unik og ikke kan købes andre steder end qUINT.

Stadig den dag i dag - trods Dissizits store succes - producerer Slick stadig sine egne t-shirts og kreerer nye designs foran sin Mac i samspil med grafittien. Brandet er kendt for at gå lige til kanten med sine kontroversielle prints med kendte ladies, som fx Paris Hilton, Angelina Jolie og mange flere, hvilket er med til at gøre Dissizit brandet helt unikt.

Tak fordi du læste med, og vi håber at vores store begejstring for dette brand er nået ud til dig. This is it.