Dopechef

  • 0 Varer fundet

Dopechef T-Shirt & tøj

Det britiske tøjmærke Dopechef har formået at sætte old school hiphop på dagsordenen igen. Deres unikke stil er oftest holdt i sort hvide farver med fede grafiske tryk. På deres T-shirts finder du både gotisk skrift og mønstrer inspireret fra Japan. Især samuraien har fanget Dopechefs interesse, og er et centralt element i deres kollektioner og på deres photoshoots. På grund af mærkets trendy og innovative stil har de indtil nu nydt stor succes rundt om i verden. Hos qUINT har vi fået øjnene op for dette sprøde brand, som heller ikke bør gå din næse forbi. Derfor har vi samlet et stort udvalg i vores webshop, så du så nemt som muligt kan få fingrene i T-shirts og sweatshirts fra Dopechef.

Gør din stil unik med Dopechef

Hvis der er noget, der kendetegner Dopechef, så er det enkelthed. Deres stil og designs giver dig mulighed for at skabe et afslappet udtryk, som du kan bruge både til daglig og til fest. Kombinér med et par lækre jeans og fede sneakers, og så er du klar til dagens udfordringer. Med de fede styles har Dopechef allerede skabt stor international opmærksomhed, og enhver der er bare lidt interesseret i streetwear fashion burde eje en T-shirt fra Dopechef. Også internationale berømtheder som 2 Chainz og Justin Timberlake er vilde med streetwearmærket og viser deres dope T-shirts frem.

Dopechef

Grundlæggeren af Dopechef hedder Macharia Brian og er også den person, som designer de fede styles og grafiske tryk. Macharia Brian havde i første omgang ikke sat sig for at skabe et brand, men nød bare at designe T-shirts og lade kreativiteten flyde. I bund og grund foretrækker han at gemme sig lidt væk i baggrunden og være diskret. Men med den succes, som Dopechef har haft, er det ikke længere muligt. Nu sætter han i stedet pris på at være et interaktivt brand, der kender sine kunder og skaber tøj, der falder lige i deres stil. Det er vigtigt, at tøjets stil er noget, som folk kan relatere til, og som ikke bare er et flyvsk koncept. Dopechef har bevist at de laver streetwear på den fede måde med en stil, der minder allermest om old school hiphop.

Køb Dopechef T-shirts online hos qUINT.dk

Hos qUINT er vi vilde med brands som hylder simpliciteten og samtidig finder inspiration fra hele verden. Det giver et unikt udtryk, som skiller sig ud og giver dig mulighed for at gøre det samme. Vi hylder individualitet og vil derfor gøre alt for, at du kan udtrykke din personlighed gennem tøj fra qUINT. Jump forbi shoppen, og opdag vores store udvalg af fede brands med massevis af cool designs. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe i den anden ende. Du er også altid velkommen til at kigge forbi dine lokale qUINT-butik, hvor vores dygtige personale altid står klar med en hjælpende hånd.