Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Julegaver byttes til d. 31. januar 2023
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Julegaver byttes til d. 31. januar 2023

Dr. Martens

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Dr. Martens Støvler & Sko

Dr. Martens er indbegrebet af en fri, udtryksfuld tankegang med en længsel efter at være anderledes og endda lidt rebelsk. Skoen er på mange måder fyldt med historie – en historie om vores forældres generation, der gjorde op med, at fortiden skulle diktere fremtiden. Det frie sind og de mange subkulturer, der opstod deraf, er i stor grad grunden til, at Dr. Martens er gået hen og blevet en så stor klassiker, som den er. Hos qUINT vil vi altid holde en hylde fri til Dr. Martens støvler, der repræsenterer den tidligere generations ihærdighed for at skabe en ny tilværelse. Igennem årene har den hovedsageligt været et hit blandt unge, og det vil den også blive ved med i mange år endnu.

Dr. Martens sko - rebelsk på den kreative måde

Skoen kom første gang på markedet i 1960 og er et resultat af et samarbejde i skobranchen over landegrænser. Familien Griggs i England havde længe produceret sko, men var hele tiden på udkig efter noget revolutionerende. De fik noget interessant i kikkerten, da de opdagede den tyske Dr. Maertens, som havde udviklet en sål, der blev affjedret af intet mindre end luft. Et samarbejde opstod, et navn blev angliseret og en ny sko blev udviklet. Støvlen var tiltænkt arbejderklassen, så mændene kunne få en komfortabel støvle i høj kvalitet. Hvis du vil have en støvle med et fedt udtryk, men ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, så er du kommet til det helt rigtige sted. I vores webshop finder du Dr. Martens støvler og sko, som uden tvivl ikke vil skuffe dig.

Dr. Martens støvler til den individuelle stil

Skoens tilknytning til arbejderklassen var også det, der i sin tid gjorde, at subkulturer som skinheads tog skoen til sig. Skinheads havde et nærmest besat fokus på detaljer, fordi for dem betød deres stil alting. Dr. Martens sko passede derfor godt ind i deres stil med sit rå udtryk og sine mange fede detaljer, som eksempelvis de karakteristiske gule syninger. Siden hen er skoen blevet brugt af mange forskellige subkulturer såsom goths, punks, grunge, emo, som alle har til fælles, at de ønsker at skille sig ud og tænke anderledes end massen. Men bare rolig, du behøver ikke bære sort make-up omkring øjnene for at bære de fede støvler fra Dr. Martens. Det handler om at skabe sin egen stil og ikke være som andre.

Køb Dr. Martens støvler og sko online hos qUINT.dk

Dr. Martens sko har længe været en klassiker, som på alle måder lever op til dens rygte, dens historie og vores forventninger. Hos qUINT er vi vilde med dette brand, som hylder individualiteten, og som giver plads til, at folk kan følge deres egne trends. Derfor har vi også samlet et stort udvalg i vores webshop, så du kan være med på denne lidt anderledes mode. Husk, at hvis du har spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os, eller besøge en af vores mange butikker rundt om i landet. Vi står klar til at hjælpe dig i gang med at skabe din helt egen, unikke stil.