Ecko

  • 0 Varer fundet

Ecko United - the Rhino brand

Der er altid et eller andet magisk over forældres garager. Kreative mennesker gemmer sig tit der i et par år, inden de kommer frem i lyset og tager modeverdenen med storm. Og det var præcis, hvad der skete for Ecko United. Den talentfulde graffiti kunstner Marc Ecko havde i 80’erne travlt med at male t-shirts i sin forældres garage. Han malede endda neglene på kvarterets piger i håbet om at få en date med en af dem – men det er en helt anden historie.

I 1993 droppede den dengang 20-årige Marc Ecko ud af college og startede Ecko United. Han vidste, at han kunne blive en okay farmakonom, men at han, når det kom til at male og være kreativ, var noget bedre end de fleste andre. Det har altid været glæden ved at skabe, graffiti-male og være kreativ, der har drevet Ecko United langt. Det er ikke bare en stræben efter penge, men en ægte kærlighed til sit fag, som betyder noget for en ægte kunstner og ildsjæl som Marc Ecko. Og måske det, der har været med til at gøre Ecko United til en verdensomspændende succes. Ecko Unied har dybe rødder i hiphop- og ungdomskultur, og det ikoniske næsehornslogo er ikke til at komme udenom. Specielt ikke i USA, hvor både almindelige og kende street wear entusiaster går i ’Rhino’ tøjet. Ecko United er i en klasse for sig og har et øje for, hvad der bliver den næste street trend. Ecko United er ikke kun en fornem medspiller i modeverdenen. Alt fra musikvideor, tv-programmer og catwalks til action sport og computerspil er også en del af det famøse Ecko imperium.

Er du til street fashion, kreeret af en ægte street artist, så kom ind i qUINT og se udvalget af Ecko United tøj, som består af bl.a. t-shirts, sweatshirts, og jakker. Shop også dit Ecko United online her på quint.dk.