Espadrij

  • 0 Varer fundet

Espadrij espadrilles til fyre

I 80’erne fandt man næsten ikke en person, der ikke havde et par espadrillos i sin skogarderobe, men efter de havde deres storhedstid, kom der en lang periode, hvor der ikke var den store interesse for dem. Da var det, at Espadrij valgte at bringe denne fede trend tilbage til markedet. Folk skulle igen have muligheden for at købe et par oprindelige espadrillos. Man kan i dag købe rigtig mange forskellige modeller, hvor mange af dem er i en meget ringe stand. Når du køber dem fra dette mærke, får du dem altid i en original og god kvalitet. For dem handler det nemlig ikke om kvantitet men kvalitet.

Kun den bedste kvalitet med Espadrij espadrilles

Hvis du er ude efter et par sko, der er i en fantastisk kvalitet, skal du købe dig et par espadrilles fra dette mærke. De er autentiske og har den fedeste stil. Alle deres sko er produceret i en lille landsby i de franske Pyrenæer, hvor mennesker enten har siddet og lavet dem i hånden, eller de er blevet udviklet på gamle maskiner for at give den autentiske kvalitet. Alle deres espadrilles er kendetegnede ved deres høje kvalitet, det faste og cool materiale og selve tykkelsen på den robuste sål, som desuden er belagt med vandafvisende naturgummi. Du får kun det bedste fra dette mærke!

Espadrij Originale har det mest udsøgte udvalg

Som fyr skal man bestemt ikke gå på kompromis, når det kommer til at købe sko. Du behøver ikke altid at gå efter de billigste! Espadrij Originale ser sig selv som en udsøgt etiket, og de tilbyder derfor en meget lille men fin samling af sko, som der hver sæson suppleres med nye farver og nye stilarter. Uanset hvilken kollektion du kigger på, vil du altid finde modeller, der er klassiske og håndlavede. Vi vil klart anbefale dig at investere i et par sko fra Espadrij Originale, da du vil få et par, som er tidløse og holdbare pga. deres moderne udseende og den fænomenale kvalitet. Find dem i en masse varianter lige her.

Køb Espadrij espadrilles hos qUINT

Hos os finder du Danmarks bedste udvalg af modetøj og tøj til fyre, og vi sørger for kun at udvælge det bedste og lækreste, som du både kan finde her i vores webshop og på hylderne i vores butikker. Køb for eksempel et par lækre og klassiske espadrillos fra dette mærke. Det bliver et sikkert hit til næsten alle dine yndlingsoutfits. Du kan købe dem her på vores hjemmeside eller finde dem i vores butikker, hvor vores dygtige personale står klar til at hjælpe og rådgive dig, hvis du har spørgsmål til produkterne eller bare ønsker lidt gode tips.