Filippo Lami

  • 0 Varer fundet

Filippo Lami

Kom frisk, kom frejdig og vær med på moden med de fede, farverige mønstrer, der kendetegner Filippo Lamis kollektion af bukser og tees. Det kan godt være, at din mor vil hade det – men det er jo heller ikke din mor, der skal gå med tøjet. Desuden hader hun det kun, fordi din far bar præcis de samme T-shirts og sweatshirts tilbage i 80’erne og start 90’erne. Filippo Lami er nemlig indbegrebet af 80’er og 90’er-mode, som er ved at få renæssance på catwalken. Det henvender sig til fyre, som ikke er bange for at skille sig ud, og som er klar på lidt mønstre. Med Filippo Lami kan du hurtigt friske et par jeans op og med en cap fuldender du drengerøvslooket. Hos qUINT har vi samlet et stort udvalg af det dope tøj, så kig forbi, og lad dig lokke af de mange fede T-shirts, sweatshirts og bukser.

Filippo Lami bukser til de friske fyre

Inspirationen til Filippo Lami er taget direkte ud af ”The Fresh Prince of Bel-Air”-serien om en rap fyr fra LA. Den noget yngre udgave af Will Smith optog hovedrollen og bliver i dag anset for at være et af 90’ernes store stilikoner. De mange mønstre inviterer dig til at have en holdning om, at man ikke skal tage mode alt for alvorligt, men i stedet lave sjov med det. Så kig forbi shoppen, og find din nye, fede stil som med garanti vil gøre dig til pigernes blikfang.

Filippo Lami – mønstret mode

Dette unikke brand har potentiale til at blive rigtig store. Deres fede streetwear-stil passer godt til os fyre, der er vilde med skater- og hiphopverdenen. De lækre sweartshirts, poloer og T-shirts er en kombination af forskellige mønstre sat sammen i vandrette striber. Det giver et fedt udtryk og minder os om, at vores tøj ikke altid behøver være så ensfarvet og homogent som overhovedet muligt. Moden skifter og går ofte i ring. Filippo Lami er et godt eksempel på, at bare fordi 80’erne og 90’erne for længst er slut, så må vi gerne genbruge de ting, der faktisk var ret cool dengang.

Køb Filippo Lami online hos qUINT.dk

Hos qUINT er vi vilde med mode, der tør være anderledes, og som formår at genskabe 80’ernes og 90’ernes mode. Du kan enten vælge at køre stilen fuldt ud og lade farver og farvekoordination stikke helt af eller neddæmpe looket ved at køre lidt mere ensfarvede items til Filippo Lamis dopede T-shirts og sweatshirts. Hos qUINT er vi selvfølgelig e-mærke-certificerede, så du kan føle dig tryg ved at shoppe amok hos os. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os via e-mail eller telefon. Husk, du er også velkommen til at kigge forbi en af vores mange butikker, hvor vores personale står klar til at hjælpe. Her kan du også få råd til sammensætning af Filippo Lamis lækre tøj. Vi ses!