Franks

  • 0 Varer fundet

Franks Shorts

Den danske sommer bliver varmere og varmere, og hos qUINT ser vi i stigende grad et behov for lette, komfortable shorts, som samtidig formår at se cool ud. Er du træt af at svede på årets varmeste dage, så er du kommet til det helt rigtige sted. Frank er udviklet specielt til dette formål og bliver designet fra Melbourne downunder, hvor det uden tvivl bliver endnu varmere end herhjemme. Hos qUINT har vi samlet et stort udvalg af de fede shorts, som kendetegner sig ved livlige farver og særprægede kunstneriske prints. Kig forbi webshoppen, og bliv klar til sommeren!

Moderigtige shorts fra Aussieland

Grundlæggeren af det australske brand, Tim Garbis, fik idéen til sine moderigtige letvægts-shorts, fordi han mente markedet manglede noget. Vi kender alle de typiske boardshort fra blandt andet mærket Billabong, men de er udviklet primært til surfing og ikke bare mode. ”Not every guy is a surfer”, pointerer Garbis, ”so why should they have to wear surfers shorts?”. Garbis skaber derfor shorts til fyre, som bare vil se godt ud i par moderne shorts til festerne ved poolen eller til de varme sommerdage på båden. Shortsene er designet til at være lette for at sikre en optimal komfort, man ikke finder ved andre lignende shorts. De mange farver og fede prints er perfekt til de glade sommerdage, og gør dig til centrum ved festen.

Frank shorts – nytænkende mode

Garbis er inspireret af sin bedstefar, som hed Frank. Han var englænder og bosat i Indien. Ligesom Garbis elskede bedstefaren livet ved stranden, og det er dette liv, som er inspirationen til Franks design, og som er blevet overført til Franks-brandet. Derudover er Franks dybt forbundet til udtrykket ’being frank’ – en attitude, som altid har været fremtrædende hos australierne. Franks’ ambition er at skabe noget nyt og anderledes. Garbis er ikke fan af at genbruge trends fra fortiden og kalde det retro – nej, design skal ifølge ham have elementer af noget nyt og noget relevant. Det får designet hos Frank ved sin inspiration fra arkitektur, fotografi og grafisk kunst.

Køb Franks online hos qUINT.dk

Hos qUINT er vi vilde med de farverige shorts fra Frank. Endelig har vi fyre en mulighed for at være modrigtige om sommeren uden at falde om i heden! Den australske surfermode har længe haft sin plads i Danmark, og derfor forventer vi at opleve det samme med Frank. Især fordi der ikke er lige så mange muligheder for at surfe heroppe, så hvorfor have et par shorts, der er beregnet til det? Husk, at du altid er velkommen til at kigge forbi din lokale qUINT-butik, hvor du kan prøve de fede shorts på og mærke komforten på egen krop. Har du spørgsmål, så tøv ikke, vi sidder klar i den anden ende for at hjælpe dig godt i gang med din shopping.