Fun Time

  • 0 Varer fundet

Fun Time

Munter. Farverig. Feel-good. Tre ord, der beskriver dette brand spot-on. Som navnet hentyder handler det for Fun Time om at have det sjovt. I praksis udføres dette med en ironisk tilgang til gangster/ghetto-æstetik, dumme livsmottoer og tough-guy-billedet. Det handler i bund og grund om, at man ikke skal tage sig selv for alvorligt. Udover navnet, indeholder hvert design også Fun Times logo af en kniv - oftest syet på etikken i nakken. Det bunder i, at grundlæggeren også godt ved, at alle engang imellem kan ’have a bad time’. Livet er op- og nedture, men fokus bør ifølge Fun Time altid ligge på at nyde det så vidt muligt. Et tankegang som vi hos qUINT kun kan erklære os enige i! Derfor har vi samlet et stort udvalg i shoppen, så du kan være med på den sjove bølge.

Fun Time – når ironi udfoldes kreativt

Dette modebrand er blevet skabt i 2011 af Adrian Riemann, som i dagligdagen studerer grafisk design i Stuttgart, Tyskland. Siden han var 15 år, har han altid haft lysten til have sit helt eget tøjmærke! Den drøm er nu blevet virkelighed takket være et projekt på hans uddannelse, hvor han lavede grafik ud fra ironiske mottoer og gjorde lidt nar af tough-guy-billedet. Især ironien er omdrejningspunktet for hver eneste kollektion, og inspirationen bliver fundet i Riemanns egen ungdom, fra 90’erne og fra hiphopverdenen. Har du også humor, så vælg en sweatshirt eller en T-shirt fra Fun Time! Så ved alle i din omgangskreds, at du sagtens kan kaste med sjove bemærkninger – og også tage imod dem.

Kombiner kvalitet og humor med Fun Time

Hver kollektion har sit helt eget tema, og der er ikke noget, der bliver genbrugt senere. Alt tøjet bliver produceret i Europa, så du er sikret den bedste kvalitet og kan have samvittigheden i orden. Tøjet bliver produceret i et begrænset antal, hvilket også betyder at det bliver solgt hurtigt. Så skynd dig forbi webshoppen for at fingre i det über spass sweatshirt og T-shirts fra Fun Time.

Køb Fun Time online hos qUINT.dk

I mange samfund er det værdsat, at man kan tage pis på de omgivelser, man lever i, men ikke mindst også tage pis på sig selv. Det viser, at man ikke tager sig selv så seriøst, og at man dermed ikke mener, at man er bedre end andre. Derfor er ironi og især selvironi en vigtig del af os danske fyres daglighed, og derfor er vi hos qUINT også ret vilde med brandet Fun Time. Handler du online, så kan du føle dig helt tryg. Vi sørger altid for, at du er i sikre hænder, når du laver en online handel med os, og derfor er vi også e-mærke certificerede. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon. Du kan selvfølgelig også kigge forbi vores butikker rundt om i landet, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på og få et godt moderåd med på vejen. Vi ses!