Haculla

  • 0 Varer fundet

Haculla - inspireret af 15 års udfordrende gadekunst

Haculla er en kollektion af streetwear tøj til fyre, og det er designet af ejer og kreative direktør Jon Koon fra Takoon Brand Holding. Haculla er desuden inspireret af den ikoniske Harif Guzmans 15 års udfordrende gadekunst. Det var tilbage i de tidlige 2000’er, at han begyndte at male på gaderne i New York, og det var på den måde, at hans arbejde hurtigt blev anerkendt. Meget kort tid efter blev han kendt alle steder og fik sin egen fanskare. Siden da har de fulgt ham i hans udvikling fra at være en simpel gadeartist til at være en moderne kunstner inden for malerier. Hans værker, både på gaden og det mere moderne, har været beundret internationalt, men han er nu stadig af den opfattelse, at New Yorks gader er hans yndlingslærred, hvor han finder mest inspiration.

Få anarkistisk, progressivt beklædning med Haculla streetwear tøj

Den første kollektion af Haculla streetwear tøj er inspireret af Harif Guzmans karakterer fra ”Dark Ages”. Selve serien er original og fortæller om de gamle mestre inden for klassisk kunst, og Guzman bruger serien til at vise hans signaturkunst frem vha. disse karakterer samt de ikoniske stilarter, som ofte blev afbildet i de gamle malerier. Han bliver inspireret af gaderne i New York til at lave anarkistisk, progressivt beklædning, der strækker sig vidt over blændende kunst og moderne stilarter. Haculla streetwear tøj er uden tvivl noget af det mest moderne streetwear tøj, du kan finde. Kendetegnene ved deres tøj er graffiti, illustrationer samt mørke, humørsyge farvevalg, og det giver netop dette urbane look, som er tanke-provokerende og bare giver en lyst til at købe noget lige med det samme.

Haculla tøj

Du finder alt lige fra hættetrøjer til sweatpants samt T-shirts i lange baner med fedt print fra Haculla. De er alle must-haves i din garderobe - det kan vi hos qUINT med garanti skrive under på! Manden, der inspirerer til designet af Haculla tøj, er fra 1975 og kommer fra Venezuela. I sin barndom var han omringet af både sin mor og en masse søstre, og han var samtidig under stor indflydelse af sin far, som selv var maler. For ham er New York ikke kun hans hjem - det er hans inspiration, hans lærred. Han kom dertil i 1980, og med erfaringen fra sin fars printerbutik som barn begyndte han at gøre New York til et kæmpe maleri. Så hvis du godt kan lide streetwear tøj, der er humørsygt, moderne og har masser af illustrationer og print, er Haculla tøj lige noget for dig.

Køb Haculla streetwear online hos qUINT.dk

Hos qUINT går vi meget op i at have så stort et udvalg af streetwear tøj som muligt, så vores kunder intet mangler, når de vælger at shoppe hos os. Vi har tøj og accessories fra brands fra hele verden, og vi sørger altid for at have et opdateret udvalg. Kom forbi en af vores mange butikker og prøv Haculla streetwear for at se, om det skulle være noget for dig. Du er også velkommen til at shoppe videre her på vores hjemmeside.