Hidden in Plain Sight

  • 0 Varer fundet

Hidden in Plain Sight T-shirts med et budskab

Vi har alle nogle behov, som skal udfyldes i dagligdagen. De er de mest fundamentale ved vores eksistens. At se, føle, opleve og udforske verden gennem øjne og krop. De spiller en rolle i alle vores handlinger, fysiske som psykiske, og de blender sig ind i vores omgivelser. Hidden in Plain Sight blev lavet for at udforske disse behov, og det gør de ved at bruge billeder fra vores hverdag, som er taget af en fotograf, der agerer ”fluen på væggen”. Så søger du en T-shirt, som byder på et spændende design med et budskab bag? Så er det Hidden in Plain Sight, du skal vælge.

Menneskerne bag Hidden in Plain Sight

Mærket Hidden in Plain Sight med kant og et twist af det lidt anderledes er lavet i 2012 af trioen Caroline, Martin og Mark. Dette makkerpar startede deres virksomhed med en baggrund inden for international marketing, fysioterapi og modebranchen, hvor idéen var ikke kun at skabe nogle fede T-shirts og sweatshirts med prints, men også at idéen ville holde og måske endda blive til noget endnu større, og det gjorde den. Især inden for musikkens verden har Hidden in Plain Sight fået lov at følge store kunstnere som MUNK, Dj Emil Lange, Brandon Beal, Freja og mange flere, og mærket formår stadig at være tro mod konceptet.

Hidden in Plain Sight til netop dit behov

Meningen med mærket er, at man skal kunne finde netop den T-shirt, man kan relatere sig til. Alle mennesker har forskellige behov, og dem kan man dække ved f.eks. enten at spise noget lækkert mad eller klæde sig i noget smart tøj. Hos qUINT.dk gør vi alt for at være med på beatet og have de mest populære mærker til rådighed, så du kan få opdateret garderoben, hvis det er det behov, du trænger til at få dækket, og det kan du gøre med nogle smarte T-shirts fra Hidden in Plain Sight online hos os til gode priser. Alle deres T-shirts har et unikt udtryk og en historie, så man kan føle, at man bærer på mere end bare et stykke stof.

Køb Hidden in Plain Sight T-shirts hos qUINT.dk

Er du ikke helt sikker på, at Hidden in Plain Sight er det rette mærke for dig? Så kom forbi en af vores mange butikker og prøv dig frem. Her har vi et stort udvalg af de forskellige smarte T-shirts, så du kan være sikker på at få netop den T-shirt, som appellerer mest til dig. Med tøj behøver man nemlig ikke altid vælge det, som alle andre går i. Det er vigtigt, at man også føler sig tilpas i det, og at det gør en forskel for en, når man har det på - og så gør det ikke noget, at Hidden in Plain Sight er blevet mere populært. Kig forbi qUINT eller giv vores personale et kald, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, og vi kan garantere dig, at du er i trygge hænder.