Hub

  • 0 Varer fundet

HUB sko til hverdagens puls og tempo

Er du til sko, som skal være holdbare og hjælpe dig igennem det pulserende byliv og de hurtige skift i dagligdagen? Så skal du vælge HUB sko. Det er de to tidligere tennisspillere Huub van Boeckel og Tim Rompa, der har stiftet brandet i 2004, og som tennisspiller ved man om nogen, at det er vigtigt at have et par sko, som holder til den fart, man lægger sig for dagen. HUB sko er lækkert fodtøj, der er essentielt at gå på byvandring i, og så er det lige til at hoppe i. Køb dig et par HUB sko, så går du ikke helt galt i byen!

HUB sko - et bredt udvalg af sko med lidt ekstra kant

Alle sko, støvler og støvletter fra HUB sko har en urban karakter, der gør dem helt unikke. Du kan få dem i en masse forskellige farver, og inspirationen til materiale- og farvevalget stammer fra den tekstur, man kan finde i undergrundsbanen. Det er bl.a. mursten, metal, cement og asfalt, som er rå materialer, der har hvert sit udtryk. Miljøet med de krakkelerede vægge og fliser, er overført til den karakter, skoene har. Samtidig har man valgt at bruge de samme farver, man finder i undergrundsbanen, som brun, sort, grøn og grå, der samtidig har en lidt grumset og støvet attitude.

Blød form og stilfuldt udseende fra HUB sko

Det, som komplementerer det urbane, rå look så fantastisk godt, er den bløde form, som giver Hub skoene et meget stilfuldt udseende, og samtidigt er skoene utroligt behagelige at bruge i hverdagen. Skoene er bygget med en flad og meget fleksibel bund, som gør dem komfortable at gå med i længere tid. Derudover indeholder kollektionen af HUB sko en sko til enhver årstid, så du kan trøste dig med, at der er støvler og sko til både vinter- og sommerbrug. Du kan f.eks. få et par lækre, forede sko til de kolde vinteraftner, når man står og venter på toget. Eller måske er et par luftige, rare sommersko bedre til de lune sommermorgener, man skal gå på arbejde? Hvad end du er til, så finder du dem hos qUINT.dk.

Køb HUB sko hos qUINT.dk til gode priser

Her hos qUINT er vi vilde med modehuse, som ikke bare følger moden men skaber den. Vi er fan af lækre, holdbare og komfortable sko, som samtidig kan give dig et råt, urbant look, der passer til hverdagens puls og tempo. Hvorfor nøjes med, når man kan få det, som passer en allerbedst? Stilen hos HUB sko er stilren, looket er street og kvaliteten er i top, og hos qUINT har vi samlet et bredt udvalg af deres sortiment til dig, så kig forbi og lad dig blive inspireret af de mange fede sko fra HUB. Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi din lokale qUINT-butik, hvor vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig. Vi ses!