ICNY

  • 0 Varer fundet

ICNY tøj - det perfekte sportstøj

Er du til løb, cykling eller en anden form for udendørs sport, så læs endelig med her. Vi har en fantastisk mulighed for at tilbyde dig det lækreste og mest komfortable sportstøj fra ICNY. Det er absolut til ukuelige fyre med styrke og udholdenhed, som er den bedste beskrivelse af en kraftfuld fyr, der sætter sig et mål og er villig til at arbejde sig hen mod det for til sidst at nå det. Med sportstøj fra ICNY får du holdbart og funktionelt tøj, der passer til enhver aktivitet, og hvis du bare elsker at være udenfor og ikke ønsker at trække i et par løbesko eller svinge benet over cyklen, er dette stadig tøjet for dig. Når man er en kvalitetsbevidst sportsudøver, er det vigtigt, at ens udstyr og selve aktiviteten følges ad. Få optimal komfort med lækkert tøj fra ICNY.

ICNY socks - absolut lige så vigtige som alt andet!

Det har ikke altid været lige moderne at have et par sokker på, men dette har bestemt ændret sig de seneste år, da man er begyndt at se mere til fyre, der bærer både farvede og ternede sokker. Men at sokker ikke er moderne, er ikke ensbetydende med, de ikke er vigtige! Alle bruger sokker hver dag, og det er både, når man skal på arbejde, holder fri eller dyrker sport. I dag benytter man sig af sokker til næsten al slags sport, så selvfølgelig skal du have dig et par ICNY socks, der matcher resten af dit fede sports- eller hverdagsoutfit. Her får du nemlig et par ordentlige sokker i en lækkert kvalitet, så du er garanteret optimal komfort. Med et par ICNY socks vil du med glæde trække i sportsskoene og dyrke den sport, du elsker allermest eller tage hverdagsskoene på og spurte afsted på arbejde eller i skole.

Spice dit outfit op med ICNY caps

Med den rigtig cap kan du gøre meget ved dit outfit, blandt andet gøre det mere festligt, hvis du føler dig lidt kedeligt klædt på eller nedtone dit look, hvis du føler dig lidt for fin i tøjet. Alt kan lade sig gøre med ICNY caps, der passer til utrolig mange outfits - og det behøver skam ikke være sportstøj, selvom man også gerne må være smart, når man dyrker sport. Du har frie tøjler, når du køber ICNY caps hos qUINT! Med så fed en detalje er det næsten svært ikke at føle sig ovenpå, når man går uden for sin dør - det er i hvert fald sådan, vi har det. Som fyr er det rart at kunne give ens outfit et personligt touch, og det kan du med ICNY caps.

Køb sokker og caps fra ICNY online hos qUINT.dk

Inspirationen til dette mærke kom faktisk fra et biluheld, hvilket gav Mike Cherman lysten til at designe stilfuldt og funktionelt tøj, der skulle sikre dig som sportsudøver samtidig med at gøre dig synlig over for andre. Så føl dig ekstra sikker og køb lækkert sportstøj fra ICNY online hos qUINT.dk eller kom forbi en af vores butikker og prøv tøjet på. Det kunne være, det fristede dig til en løbetur!