Indispensable

  • 0 Varer fundet

Indispensable bag – et uundværligt item

Disse lækre tasker fra Indispensable er i allerhøjeste grad uundværlige. Det vil du i hvert fald opdage, hvis du først får en på ryggen eller i hånden og mærker kvaliteten og funktionaliteten. Alle Indispensable-produkter er lavet med samme omhu og med samme opmærksomhed for detaljen. Alle tasker bliver omhyggeligt designet, så de passer perfekt til enhver funktion i enhver livsstil. Det kan for eksempel være til arbejde, til sport, til udflugter og meget, meget mere. Taskens udseende er ikke alt – der er flere gode grunde til at investere i en god taske af ordentlig kvalitet. Hvordan en taske sidder på ryggen, betyder nemlig noget for, hvor meget du kommer til at bruge den. En taske af god kvalitet sikrer, at dig og tasken forbliver gode venner.

Japansk tradition og funktionalitet

Indispensable er et japansk firma, der fremstiller alle slags tasker og rygsække, og de er baseret i den hippe og urbane metropol, Tokyo. Firmaets slogan er tradition og funktion, og det er to ord eller dyder, der indkapsler perfekt, hvad Indispensable leverer til deres kunder. Deres tasker og rygsække bygger på nogle traditionelle design og håndværk, og de sætter funktionalitet i højsædet. Det er god, slidstærk kvalitet, der holder længe, og som ikke svigter at tjene lige præcis dit behov. Førhen var der ikke engang et ord for ”taske” på japansk. Det sted, hvor folk kunne finde på at opbevare deres ejendele, blev kaldt ”uundgåeligt” eller ”uundværligt”. Tiderne – og navnene – har ændret sig, men tasken er stadig et uundgåeligt omdrejningspunkt i vores liv.

Tasker for livet i tidløst design

Taskerne kommer i forskellige former, størrelser, design – og med forskellige funktioner. Der er de høje tasker, op til 65 cm, med masser af opbevaringsplads og op til seks forskellige rum og naturligvis med justerbare remme, kliklåse og lynlåse til lommerne. Vi byder også på andre typer Indispensable bags i vores sortiment, for eksempel de halvt så højre rektangulære tasker, der passer perfekt til en iPad for eksempel. På forsiden af denne taske er der fem praktiske separate lommer, alle sammen med lynlås og i varierende størrelser, og tasken som helhed har et stilrent design. Taskerne er holdt i sorte eller army nuancer, og de passer derfor godt til det meste i din garderobe. Alle tasker i et robust og slidstærkt materiale, der står stærkt imod både vind og vejr og tidens tand.

Køb Indispensable tasker online på qUINT.dk

Hos qUINT er vi optaget af at kunne præsentere et så stort udvalg af tøj og accessories, herunder tasker, som muligt. Vores fornemste opgave er at levere kvalitet, så ingen kunder går skuffede fra os. Indispensable er indbegrebet af kvalitet, og det er et klassisk og stilrent brand, som vi er stolte af at kunne tilbyde i vores kataloger. Kig lidt videre rundt herinde på webshoppen for at udforske de forskellige modeller fra dette kvalitetsbrand eller fra andre brands fra hele verden. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi en af vores mange butikker landet over, så du selv kan mærke, hvor fremragende en Indispensable-taske sidder – også på dig.