Joyrich

  • 0 Varer fundet

Joyrich tøj til smarte fyre

Dette brand blev udviklet med fokus på et internationalt perspektiv. Teamets blanding af indflydelser kulminerede med en retro fremtid og er inspireret af ikoniske ting fra forrige generationer, som tilsammen har givet dette karakteristiske og farverige mærke Joyrich. Brandet blev etableret i 2007 af Tom Hirota i hjertet af Los Angeles. Ved hjælp af flere forskellige designkilder, så formår Joyrich at blande essensen af forskellige styles, som skaber nogle fede stykker tøj, der er sjove at have på, og som både udstråler noget afslappet men også luksuriøst. Selve udsmykning er mærkets tøjs kendetegn, nemlig deres pop art grafik, som både tiltrækker kendte og musikere fra hele verden.

Skab din egen stil med Joyrich T-shirts

Ikke nok med, at deres T-shirts er blevet populære blandt private men også kendte, så har deres stil gjort et godt indtryk generelt. Joyrich T-shirts kan leve op til en stil, hvor de kombinerer forskellige genrer som hip hop, vintage, urban upclass og casual streetwear, og det kan kun beskrives som det ultimative fashion mash-up. Joyrich T-shirts rødder er begravet i LA’s gader og stil, hvor de er et gadekryds mellem musik, kunst, kreativitet og luksus med et strejf af urbant-vintage-hip hop. De er af super lækker kvalitet, og du vil få lyst til at gå med dem hele tiden. De vil helt sikkert være med et at spice dit garderobeskab op bare en lille smule. Udvalget er stort, og du finder helt sikkert en, som falder i din smag.

Elsker du street fashion? - vælg Joyrich caps

Joyrich caps og deres tøj generelt er inspireret af street fashion fra de sene 80’ere og tidligere 90’ere, hvor lak, læder og hidsige farver var på sit højeste. Men på trods af det, så er det ikke det, der lige er i fokus for Joyrich - lige bortset fra de hidsige farver, selvfølgelig. Nej, selve pop art stilen blandet med en god portion vintage, hip hop og urbant streetwear er deres helt store inspiration. Med Joyrich caps kan du pifte dit outfit op til enhver tid. De passer godt til både dagligdagens rutiner men også til det lidt finere, hvis vennerne holder fest. Hvem vil ikke gerne se lidt smart ud og samtidigt have stilen i orden?

Køb Joyrich online hos qUINT.dk

Det er ikke kun LA’s gader og tidens trends, at mærket henter inspiration fra. Det henter også inspiration fra musikken og kunsten, der igen er blandet med det kreative og luksuriøse design. Tom Hirota startede brandet med et mål - og hans perspektiv blev internationalt. Joyrich er især blevet populært i Japan, og vi ved jo næsten alle sammen, at Japan er eksperter på retro-future-området. De er store fans af deres produkter, og det er med god grund. Du kan se flere produkter fra Joyrich online på vores hjemmeside, hvor det brede udvalg af lækkert tøj helt sikkert vil appellere til din shoppelyst. Der er noget for enhver smag, og hvis du vil høre mere om Joyrich, så er du velkommen til at give os et kald. Vi ses!