Kappa

  • 0 Varer fundet

Kappa – Det 100 år gamle sportsbrand, som alle kender

Kappa er et af verdens mest innovative sportsbrands, der hele tiden bestræber sig på at blive endnu bedre – både hvad angår deres teknologi, men også deres design og præstation. Vi kender alle det ikoniske logo af de to kvinder, der sidder med ryggen mod hinanden, og hvis man ser sig omkring, vil logoet med garanti også dukke op flere steder, end man lige aner. Det siger virkelig noget om populariteten af Kappa, som på trods af deres 100 år på markedet stadig leverer funktionelt og smart sportstøj og sko.

Startede i det små men ekspanderede stort – det er Kappa

Kappa er et italiensk sportsbrand, der har eksisteret siden 1916, hvor de dengang kun producerede strømper og undertøj. Sidenhen har de udvidet deres sortiment betydeligt – og det er vi hos qUINT kun glade for. De laver så meget smart og sporty tøj, der uden tvivl kan være med til at spice enhver garderobe op. Lige gyldig hvilken slags sportstøj du er på udkig efter, så finder du med garanti noget for dig i Kappas sortiment. Du kan tjekke udvalget ud online her hos qUINT.

Kappa tøj er funktionelt tøj med masser af stil

Der er ingen tvivl om Kappas popularitet, når man tager i betragtning, at de findes i over 100 lande og sponsorerer alverdens sportshold, atleter og mennesker generelt over hele kloden. De skaber gang på gang smarte items, som folk elsker, og derfor ser vi også det populære brand rundt omkring os hver dag. Er du på udkig efter et par nye track pants eller et tracksuit? Så er Kappa tøj uden tvivl ét af de bedste bud. Deres sportstøj er så stilfuldt og smart samtidig med, at det er enormt behageligt at have på. Så du får altså både noget smart tøj, der kan matche din stil, samtidig med at det er funktionelt og kan bruges i enhver sammenhæng.

Den italienske virksomhed er et ægte go-to brand

Kappa er et ægte go-to brand for de fleste mennesker, da alle ved at kvalitet og design går hånd i hånd med dette mærke. Deres items har et tidsløst design og er tilgængeligt for alle, men de er heller ikke bange for at skrue op for farverne og være lidt mere edgy end gennemsnittet en gang imellem – netop derfor er vi vilde med Kappa! Lige gyldig om du er til det helt klassiske sportstøj, eller det mere farverige look, så finder du med garanti et item, der passer til netop din stil. Du kan mærke kvaliteten i produkterne, så snart du får dem på, og der er ingen tvivl om, at det er alle pengene værd. Hos qUINT finder du et bredt udvalg af Kappa tøj og sko online.