Karl Alley

  • 0 Varer fundet

Karl Alley caps & snapbacks

Tiden går og dagene går, og det samme gør moden. Når der kommer en ny stil på gaden, så ryger den gamle ud. Men sådan mener Karl Alley ikke, det behøver at være altid. Han har med sit mærke fundet den super klassisk stil frem og lavet en mere opdateret version. Når man bærer en Karl Alley cap, så vil det få folk til at stoppe op på gaden og spørge, hvor man har købt den henne. For ham er det hardcore hovedbeklædning for de hoveder, som kender til deres historie. Det er til dem, som kender Punk ligeså godt, som de kender House. Det er for dem, som ved, hvad der startede det hele.

Karl Alley snapbacks - det er ikke for sjov

Karl Alley laver ikke caps og snapbacks for sjov. Det er limited fashion, når det er allerbedst. For ham er mode flygtig, men det vil han ikke være. Han vil ikke være en del af det koncept, at nye styles kommer frem, og gamle må lade livet og udgå fra hylderne. Karl Alley snapbacks er med til at opdatere de super klassiske kasketter, og så er de endelig kommet til Danmark. Vi er hos qUINT meget stolte af at have dette mærke tilgængeligt i vores butik, for vi er stolte af at præsentere brandet, der på ingen måde går på kompromis med hovedbeklædning.

Karl Alley caps med lidt ekstra kant

Karls Alley caps er lavet i et vanvittigt flot design, og de er for dig, der ønsker et lidt vanvittigt look med ”lidt ekstra kant”. Det er på en og samme tid overlegent men stilrent, og det vil helt sikkert skabe en masse god opmærksomhed, og hvem vil ikke gerne have det? Hos qUINT er vi fan af mærket, og vi er vilde med, at enhver kan bære en kasket fra Karl Alley. Han er med til at vise, at mode i dag er flyvsk. Der skal være plads til både gamle som nye styles, og vi er enige. Karl Alley er et super fedt mærke, som du helt sikkert burde tjekke ud hos qUINT.dk. Der er helt sikkert noget, som vil falde i din smag.

Køb Karl Alley snapbacks & caps hos qUINT.dk

Hos qUINT.dk går vi meget op i at have fingeren på pulsen, når det kommer til mode. Intet går vores næse forbi. Derfor vil vi sørge for at have det nyeste og det smarteste inden for modetøj til fyre, så du til enhver tid kan kigge forbi og lade dig inspirere til dit næste køb af lækkert tøj. Med en Karl Alley snapback, så er du sikker på det fedeste look, som helt sikkert vil få folk til at vende sig på gaden. Den pifter dit outfit op på en helt anderledes måde og gør dig mere rå og selvsikker - og det vil vi fyre jo lidt gerne være i sidste ende. Så kom forbi qUINT.dk og se udvalget af caps fra Karl Alley og se, om det ikke er lige noget for dig.