K.O.I

  • 0 Varer fundet

K.O.I - jeans til fyre med street attitude

Inspireret af amerikanske, klassiske jeans og med japanske detaljer for øje producerer K.O.I lækre kvalitetsjeans, accessories og toppe. Når du køber et par bukser fra K.O.I, behøver du ikke bekymre dig om slitage. Bukserne er lavet, så de holder i lang tid - kvaliteten er nemlig helt i top. Desuden er der tanke på både miljø og medarbejdere, når dette brand producerer dets produkter. De producerer med god samvittighed ved brug af holdbare og innovative teknikker, så hvis du leder efter et par jeans, som både er kvalitetsmæssigt helt i top samt er produceret med omtanke, skal du købe dig et par fra dette brand. De vil helt sikkert give dig lyst til at stå op om morgenen og tage bukser på!

Karakter, innovation og kvalitet - K.O.I jeans

Den første kollektion fra Kings of Indigo ramte butikkerne tilbage i 2012 og var med det samme en succes. De startede med at lancere deres første kollektion, som var en lille kollektion inspireret af denim, som havde masser af karakter, holdbar innovation og kvalitet som fokus. Siden 2012 har virksomheden dog ikke kunnet nøjes med enkelte butikker, så i dag sælger de deres kollektion af lækre K.O.I jeans i over 250 særligt udvalgte forhandlere i hele 12 lande i Nordeuropa. Desuden kan du finde deres kollektioner online, blandt andet lige her på vores hjemmeside. Hos qUINT er vi vilde med K.O.I jeans’ design, så derfor har vi håndplukket et særligt udvalg til dig, så du også kan blive en konge.

Kings of indigo - med inspiration fra en koi-fisk

Du undrer dig sikkert over, hvor forkortelsen kommer fra. De kalder sig godt nok Kings of Indigo, men ordet stammer faktisk fra grundlæggerens tatovering, som han har på hans højre skulder. Dette er nemlig hans yndlingstatovering, der viser en koi-fisk. Tatoveringen har han fået lavet som minde om sin bror. Denne fisk er både intelligent og stærk, og den har en tendens til at svømme imod strømmen. Som den oprørslivsstil der følger med denim, mente Tony Tonnaer, at fisken var en perfekt metafor for Kings of Indigo. Ud over inspiration fra amerikanske klassikere, får brandet også inspiration fra det japanske, hvor koi står for kærlighed, udholdenhed og held - tre ting dette brand vægter meget højt.

Køb jeans fra K.O.I online hos qUINT.dk

Hos qUINT går vi løbende efter at have de nyeste og mest eftertragtede brands, og dette er et af dem. K.O.I er synonymt med streetwear og modetøj, og derfor har vi håndplukket et eksklusivt og fedt udvalg af disse nice jeans, så du kan mænge dig i kvalitetsbukser. Kig videre i vores webshop efter bukser fra dette lækre mærke eller kom forbi en af vores mange butikker og prøv dem på. Vores dygtige personale står klar til at tage imod dig med et smil på læben og vil gøre alt for, at du får en god oplevelse.