Les Artists

  • 0 Varer fundet

Les Artist T-shirt & Crewneck til smarte fyre

Det er ikke altid nemt at finde inspiration til, hvad man skal vælge at have på af tøj. Skal man vælge det sikre valg, altså den T-shirt, som man har haft de sidste par år og som passer til de bukser, man har haft i lige så lang tid? Eller skal man måske prøve at mikse bukserne med den nye trøje, man købte i sidste uge? Alle de valg, og så føler man alligevel ikke, at der er nok at vælge imellem. Her er det, at Les Artist kommer ind i billedet. Med en Les Artist T-shirt, så får du dig et stykke tøj, som er blandet af det lidt sporty og noget gadekultur. De har nemlig formået at forvandle en ordinær T-shirt og givet den inspiration fra de fodbold T-shirts, man finder i USA. Du er nødt til at vælge den til din garderobe!

Les Artist T-shirt - tidsløs og klassisk

Når du køber en Les Artist T-shirt, så får du ikke kun en T-shirt, som kan bruges til både fest og fritid. Du får også et stykke tøj, som sidder umådeligt godt på kroppen. Det er af super høj kvalitet, har en lækker pasform, og så er det med til at fremhæve en af de flotteste områder af ens figur, nemlig overkroppen. Når man køber tøj, så skal man huske ikke kun at købe det, fordi det er smart og moderne - dette er kun en bonus. Man skal købe tøjet, fordi det sidder godt på en, og det gør Les Artist T-shirts. Teamet, der står bag tøjet, består ikke kun af designerne men også af deres helt egne favoritartister fra kunst-, mode- og musikverdenen, så du får det bedste af det bedste, når der designes tøj.

En blanding af sport og kultur - Les Artist tørklæder

Udover at tilbyde dig fede T-shirts, som har et unikt design og udtryk, så kan les Artist også forkæle dig med flotte tørklæder, som kan pifte et outfit op. Nogle gange har man en T-shirt eller en trøje, man ikke lige ved, hvordan man kan gøre mere smart. Det kan du med et Les Artist tørklæde, som med sit design og kvalitet er med til at skabe et outfit og et look, som ikke kan modstås. Les Artists mål er at levere tøj og tørklæder, der har et tidsløst og klassisk design, og som samtidig har et atletisk touch over sig.

Køb Les Artist crewnecks hos qUINT.dk

Vi er en landsdækkende kæde af multibrand tøjbutikker, og vi sætter en dyd i at have et hav af valgmuligheder blandt mange fantastiske mærker, når du besøger vores butikker. Derfor har vi også et bredt udvalg af lækkert tøj fra Les Artist, som imponerer os hver gang, de kommer med noget nyt. De vil blandt andet starte et nyt projekt i 2015 ved at lave fodtøj, hvor de bruger materiale af allerhøjeste kvalitet fra Portugal. Lyder det som noget for dig? Så gå ind og kig dig lidt omkring og se, om vi kan friste dig med noget fra Les Artist.