LYPH | Live young play hard

  • 0 Varer fundet

LYPH tøj vil altid bestræbe sig på at Live Young Play Hard

Grundlæggerne, Jemma og Frederick, ville gerne opnå frihed i deres designideer og kreativ kontrol ved at have deres eget brand. De valgte at skabe et modulært og legesygt brand, som vi i dag kender som Live Young Play Hard. De to grundlæggere er vokset op i den samme by, hvorfor valget derfor faldt på at skyde deres første kollektion i denne by, netop for at reflektere deres barndomsminder og det legesyge element. Du finder et bredt udvalg af LYPH’s kollektion online her hos qUINT.

Avant-garde stil der udfordrer det helt klassiske

Tanken bag brandet LYPH er at skabe tøj, der emmer af avant-garde stil, og hvor tøjet er skabt til kulturen og konteksten for nutiden. De har en klar holdning til, at selvom det er vigtigt at respektere fortiden, skal man ikke genskabe den, men derimod skabe noget nyt. Det er der heller ingen tvivl om, at Live Young Play Hard formår – de tænker ud af boksen og skaber nogle originale designs, som du ikke ser andre steder. De har deres egen stil, og deres kollektioner kan uden tvivl være med til at give din garderobe en edgy kant og cool stil.

LYPH skaber balance mellem moderne æstetik og innovation

Live Young Play Hard tilbyder muligheden for udveksling blandt begge køn med deres moderne æstetik og innovative funktioner. LYPH fokuserer meget på, at man godt må stjæle fra nært og fjernt, når det kommer til ens personlige stil. Det handler ikke om, hvor du stjæler tingene fra, men hvor du tager tingene hen. Deres avant-garde sortiment gør det muligt for dig at spice din garderobe op, og det sørger for at gøre dig chic og smart. Du finder med garanti et fedt udtryk til din stil online her hos qUINT.

Forbrugerne skal kunne lege med slutproduktet fra LYPH

LYPH lægger ikke skjul på hvad deres vision for deres kollektioner er – de vil skubbe til grænserne for, hvad der er praktisk, hvad der er funktionelt og hvad der er smukt. De går meget op i, at man skal kunne være, som man er, og ikke tænke så meget i kasser. Kønnet skal ikke afgøres ud fra tøjet, men tværtimod nærmere af den silhuet, der bærer det – man skal gå i netop det tøj, men føler passer til ens personlige stil. Det er blandt andet det, vi hos qUINT synes er så fedt ved brandet, da de går deres egne veje. De opfordrer dig som forbruger til at tænke på dig selv og din stil, når du køber tøj og ikke lad dig sætte i en bestemt kasse. Tag et kig på deres fede sortiment her på siden og find dit næste LYPH produkt online hos qUINT.