Marley

  • 0 Varer fundet

Marley headphones af højeste kvalitet

Dette mærke engagerer sig 100% i at levere høretelefoner i den bedste kvalitet, som samtidigt er miljøvenlige og udtrykker den vision, som kommer fra selveste Bob Marley. Der skal absolut heller ikke lægges skjul på, at han er en af de mest interessant personer og musikere i vores tid. Han er nemlig en musikalsk profet, og hans tekster bevæger, berører og inspirerer alle etniske grupper samt generationer. Han havde en vision om harmoni, lighed, autenticitet, bæredygtighed og velgørenhed, og den spredte han ved at bruge sin musik på den helt rigtige måde. Ligesom Bob Marley var en sand mester, når det kom til hans håndværk, så stræber denne virksomhed efter den selv samme maksimalværdi i alt, de laver.

Marley headphones med bassen i fokus

Der er en drivkraft bag Marley headphones, og det er bassen. Denne bruger de, når de tester alle deres produkter. Her er reggae musik især populært, hvor bassen er det første element, der bliver fokuseret på. De vil gerne ramme den hårdt og desuden undgå at høre den med forvrængning - og det er lige meget hvor lav, den er. Det er den velklingende reggae bas, der er i fokus, når virksomheden udvikler deres in-ear og on-ear hovedtelefoner og højtalere. Dog forsøger de ikke at overse de høje toner, som du kan høre i enhver vokal og instrument. De tilstræber nemlig fuld autenticitet, så derfor bliver intet forsømt. Når du køber et sæt Marley headphones, er holdbarheden uden tvivl en af de ting, du vil blive mest glad for, så du skal ikke bekymre dig, hvis du har en aktiv livsstil - det er der skam taget højde for.

En klar mission - Marley høretelefoner

Mærket forsøger ikke kun at gøre deres Marley høretelefoner tidsløse. De forsøger ligeledes at udvikle og skabe produkter, som er af højeste kvalitet, og dette gør de på den mest miljømæssigt positive og etiske korrekte måde. Virksomheden har nemlig altid været meget engagerede i at beskytte vores planet, og derfor sørger de for at anvende fornyelige, miljøvenlige og naturlige materialer, når de laver både deres produkter og indpakningen af dem. På den måde er de med til at tage et ansvar, når det kommer til indvirkningen af både deres handlinger og deres produkter. For dem er det nemlig vigtigt, at generationerne efter os kan opleve en smuk planet i fremtiden. Så du får ikke kun et par Marley høretelefoner, hvor kvaliteten er helt i top - der er også tænkt på miljøet, så du med god samvittighed kan høre musik dagen lang.

Køb Marley høretelefoner online hos qUINT.dk

Hos qUINT går vi løbende efter at have de nyeste og mest eftertragtede brands, så du altid kan være med på moden, når du handler hos os. Kig lidt videre i vores webshop og udforsk dette cool mærke med de lækre Marley høretelefoner, eller kom forbi en af vores mange butikker, hvor du også finder høretelefonerne inspireret af selveste Bob Marley. Vores dygtige personale står klar til at hjælpe og rådgive dig om de nyeste trends.