Milkcrate Athletics

  • 0 Varer fundet

Milkcrate Athletics T-shirts til unge mænd

Dette er i øjeblikket en af de mest interessante og originale brands i streetfashion-branchen i dag. Udover at designe anderledes og super fedt tøj, så formår de også at kombinere musik og fashion. Jay-Z, Lily Allen, Mark Ronson, Justice og flere andre er blandt de mange store hajer, som Milkcrate designer custom-made T-shirts til. De elsker nemlig brandets trippy tie dye tees og all-over print - og det gør vi også her hos qUINT. Hvis du ser dig selv som en fyr, der også har lidt krudt i røven, og som elsker farver, så er dette mærke helt sikkert interessant for dig. LaCrate har talent for at skabe og designe Milkcrates T-shirts, som sætter sit helt eget præg på dit outfit.

Milkcrate T-shirts - kombinationen af musik og fashion

Historien bag Milkcrate Athletics er på en måde lidt spøjs. Det er en historie om en ung mand med utrolig meget ild i røven, men det er også en historie om talent, og når talent og ild i røven bliver forenet, så er alle muligheder jo nærmest åbne. Det er den unge mand Aaron LaCrate, der har designede Milkcrate Athletics, og han er intet mindre en musikproducer, DJ, designer og filminstruktør. Da han var yngre, så brugte han sin sommerferie på at gå i praktik på de store pladeselskaber Def Jam Recording, Payday og Roc-A Fella Records, og senere invaderede han DJ branchen og DIY kulturen i Baltimore med graffiti, costum-made T-shirts, mixtapes osv. Han er i sig selv blevet hædret for at popularisere Baltimores musiske og kreative kultur, så der er gang i ham!

Få originalitet helt ind til benet med tøj fra Milkcrate Athletics

Udover at designe fede T-shirts til kendte, så har Lacrates ild-i-røven-talent også kastet sig over streetwear-fashion. Milkcrate Athletics er eksperimenterende og fuldstændig originalt helt ind til benet, og sammen med en smart Milkcrate T-shirt kan du også købe bøllehatte og skjorter i tie-dye psykedeliske farver og med mystiske mønstre, og det er noget vi kan lide! Kombinationen af at designe T-shirts og producere musik gør Aaron LaCrate til en af de yngste talenter i forhold til at lave fashion, der både er relevant rent kulturelt, og så afspejler det også musik på samme tid, og det er den energi, som gør Milkcrate Athletics til et utrolig originalt brand.

Køb Milkcrate Athletics T-shirt hos qUINT.dk

Hvis du er mere til den knap så prangende og neutrale tøjstil, så skal du ikke vælge Milkcrate Athletics T-shirts, for her for du farver for alle pengene! Aaron LaCrate siger selv, at pga. nogle af de materialer, de bruger, så kan farverne kun blive så klare, som det er muligt, og det giver nogle begrænsninger, hvilket han er glad for, at han nogle gange kan blive for ekstrem. For ham handler Milkcrate Athletics kun om at have det sjovt og gøre, hvad man vil - og vi er enige. Så hvis du er mere interesseret i dette mærke, så kig dig lidt rundt på vores hjemmeside eller besøg en af vores mange butikker og prøv dig frem. Vi ses!