Mitchell & Ness

  • 0 Varer fundet

Mitchell & Ness - retro og sporty

Mitchell and Ness blev grundlagt helt tilbage i 1904 af de to partnere Charles M. Ness og Frank P. Mitchell som en sportsforretning, der havde speciale i golfkøller, håndlavede tennisketsjere og andet sportsudstyr. I starten af 30’erne startede de så småt med at producere sportstøj og caps. Det er sportstøj, som har bestået tidens tand og som i dag går under betegnelsen ”retro”. Det er sportstøj, der blandt andet bestod af sportsuniformer til high schools og andre collegehold i Philadelphia, og kort efter udvidede de virksomheden til også at sælge uniformer til basketballhold og amerikansk fodbold. De fandt formlen til succes og holdte hovedet højt. Formlen var simpel: de skulle bare blive den største leverandør til de største hold i NBA, NHL og NFL.

Trends kommer og går - Mitchell and Ness forbliver populært

Siden 90’erne har Mitchell and Ness oplevet at være de mest eftertragtede på markedet, og der er ikke begrænsninger for de booms, de oplever i deres popularitet. For hver dag vokser og vokser de på verdensplan. De har utallige modeller af tank tops og caps, og det er lige meget, om det er helt nye modeller eller vintage retro - det sælger. Deres holdning er, at trends kommer og går, men deres tøj bliver ved med at være populært blandt sportens største entusiaster: the true fan. Mitchell and Ness tank tops er med til at bekræfte, at det er et mærke, der når ud til de mange sportsfans med tøj, der er mere end bare populært.

Skab en sporty og retro stil med Mitchell and Ness tank tops

Der er ingen tvivl om, at Mitchell and Ness tank tops er populære hos sportsverdenens største entusiaster, som selvfølgelig er fansene. Men de har altså også lavet nogle fede Mitchell and Ness T-shirts, caps og sweatshirts, som også er populære i moderverdenen. Ikke nok med, at de er med til at skabe en god stil hos de streetwear-glade fyre, så kan du også være sikker på, at det er tøj, som absolut ikke går af mode. Når man sælger tøj til store amerikanske ligaer, så er der også en vis eksklusivitet, der skal leves op til, og det gør Mitchell and Ness. Der er en høj standard for design og kvalitet, og det kan man se i både de mange detaljer og det håndværk, som er lagt bag hvert eneste produkt.

Køb Mitchell and Ness online hos qUINT.dk

Mitchell and Ness er et mærke, som længe har været populært i forbindelse med både rap, streetmiljøet og sportsverdenen, og de bliver ved med at have succes. Du skal bare finde ud af, hvilken sportsgren, du er til og derefter hvilken Mitchell and Ness style, du er vild efter, så har du opskriften på et fedt look. Hos qUINT.dk har vi Danmarks bedste udvalg af modetøj og tøj til fyre, og vi har udvalgt det lækreste streetwear til fyre fra Mitchell and Ness, som du kan finde lige her på vores hjemmeside eller i en af vores mange butikker.