Mostly Heard Rarely Seen

  • 0 Varer fundet

Mostly Heard Rarely Seen fra gadekulturen i Hong Kong og Tokyo

Dette brand er et high-street fashion brand, som er designet af Thomas ”Tomakira” Li. Han har udviklet sin helt egen og unikke stil inden for street fashion, der er inspireret af vesten. Han er oprindeligt født i Hong Kong, men ellers er han opvokset i Japan, og Mostly Heard Rarely Seen er en refleksion af den gadekultur, som lever og ånder i Hong Kong og i Tokyo. De mange detaljer og det skarpe fokus på design skinner igennem i kollektionen, og det samme gør den gode kvalitet samt den idérige innovation. Designeren bag brandet Mostly Heard Rarely Seen har en tendens til at leve efter sit brands motto, og han agter at forblive anonym og uden for offentlighedens søgelys. Han lader sine designs og produkter tale på sine vegne.

Mostly Heard Rarely Seen T-shirts med masser af kant

Inspirationen fra street-kulturen i Tokyo og Hong Kong giver tøjet fra dette brand masser af kant og urbane særpræg. Mostly Heard Rarely Seen T-shirts er kendt for deres fantastiske kvalitet og indviklede detaljer, og designsene går altid lige til kanten og er super innovative. Der er virkelig ikke gået på kompromis med noget. Vi hos qUINT kan helt klart anbefale dig at købe Mostly Heard Rarely Seen T-shirts til din garderobe. Det vil tilføje masser af up-to-date, moderne streetwear til din stil og din hverdag. Du har rig mulighed for at spice dit klædeskab op med spændende, grafiske T-shirts, der alle har et usædvanligt miks af struktur og farver. Du finder et udvalg af dem lige her i vores webshop til gode priser.

Mostly Heard Rarely Seen tøjet taler for sig selv

Designeren bag Mostly Heard Rarely Seen har taget den beslutning, at han ikke vil vise sig selv offentligt. Han bærer maske og engagerer sig ikke med de kendtes kultur. Han vil derimod hellere lade tøjet tale for sig selv, og det gør det så sandelig også. Vi hos qUINT er glade for, at han på trods af sin menneskesky tilværelse stadig formår at skabe fede kollektioner fyldte med produkter, der virkelig vælter verden hver gang. Tøjet er fedt og street, og det sørger helt sikkert for at tilføje det ekstra til ens look. Der er virkelig ikke noget, der slår et sæt tøj, som bare matcher fuldstændig perfekt, og det må man sige, at dette gør. Når du køber tøj fra Mostly Heard Rarely Seen her i vores webshop, får du ikke kun beklædningsgenstande, der kan holde dig varm - du får en fed street stil, der ikke kan sammenlignes.

Køb Mostly Heard Rarely Seen T-shirts online hos qUINT.dk

Tøjet er farverigt og fyldt med grafiske print, der er inspireret af den vestlige garderobe, og dette kombineres med patchwork og streetwear-inspirerede lag med moderne detaljer. Du får humørfyldte sweatshirts, lounge bukser, patchwork denim, vestlige T-shirts, leggings, baggy shorts og meget mere, når du shopper tøj fra Mostly Heard Rarely Seen. Her her os finder du bl.a. de smarte Mostly Heard Rarely Seen T-shirts, der helt sikkert vil give lidt ekstra til din garderobe. Du er også velkommen i en af vores mange butikker.