Mowgli Surf

  • 0 Varer fundet

Mowgli surf - til surfer dudes og fans

Dette er helt sikkert et mærke, der ligger en masser inspiration og fantasi bag, og deres tøj er absolut alt andet end kedeligt. De gør alt for at skabe et fedt design, der er helt unikt og skaber sin egen historie. De er to tvillinge-surfer-dudes, der designer tøjet, og de vil gerne bringe spændingen tilbage med Mowgli Surf. Hele historien bag brandet har faktisk noget med Mowgli at gøre. Som du nok ved voksede drengen Mowgli op i junglen med ulve som forældre, hvor han levede i total harmoni med naturen. Hans ungdom, personlighed og vildhed skal afspejle surfer-brandet i stor stil - og det må man sige, det gør. Spænding, eventyr og skæg er virkelig det, Mowgli Surf handler om. De sætter standarden for, hvordan man bedst muligt udfordrer forventninger til design hos den individuelle.

Mowgli Surf T-shirt - lavet af perfektionistiske tvillinger

Disse to tvillinger ønsker bestemt at forandre verden og gøre den endnu smukkere. Ikke nok med at fantasien bag og inspirationen til designet er helt unik - tøjet er håndlavet. Det er farvet, malet og dampet i hånden, så hver enkelt Mowgli Surf T-shirt er helt unik. Med deres Mowgli Surf T-shirt vil tvillingerne gerne udfordre den måde, vi forestiller os moderne surfer-tøj - de beskriver endda deres kreationer som udfordrende. De siger til folk omkring dem, at ”hvis du vil være lige som alle andre, er du kommet til det forkerte sted”. De ønsker ikke at følge moden men rettere skabe den selv! Så er du modig og ønsker at udfordre dig selv, skal du købe en Mowgli Surf T-shirt.

Du behøver ikke surfe for at kunne bære en Mowgli Surf T-shirt

Ja, det er ganske vist surfer-tøj... Men der er ingen, der siger, du skal være god til at fange bølgerne for at kunne bære det! Det er absolut til alle, der ønsker at blive inspireret af livsstilen og Mowglis indstilling til livet. Når du køber en Mowgli Surf T-shirt, kan du sagtens nøjes med at fantasere om surferes paradis. Selve brandet har base i Californien på Balboa Island, hvor der er fantastiske surfer-muligheder, og vi kan sagtens finde nogle steder hjemme, hvor det også er muligt. Men du behøver ikke være en surfer-dude for at bære disse fede Mowgli Surf T-shirts. Vi andre gør det også - vi kan nemlig ikke lade være.

Køb fede T-shirts fra Mowgli Surf online hos qUINT.dk

Hos qUINT sætter vi en stor ære i at have de fedeste danske og internationale mærker inden for modetøj til fyre, og vi er glade for at kunne tilbyde dig netop dette mærke. Mowgli Surf er bestemt et mærke, vi skal holde øje med, og deres T-shirts vil helt sikkert ikke gå af mode på noget tidspunkt, så skynd dig at erhverve dig denne fede stil med en Mowgli Surf T-shirt og lad dig inspirere til at nyde livet og være dig selv - du fortjener det. Køb den her hos os eller kom forbi en af vores mange butikker, hvor vores personale står klar til at hjælpe dig.