Odd Future

  • 0 Varer fundet

Odd Future tøj fra hip hop dudes

Folkene bag Odd Future tøj kan ikke kun finde ud af at sætte ord sammen og holde beatet, og dette er sagt uden bitterhed i stemmen! Nej, det her er nogle fyre, der er født som multikunstnere, og de kan så også designe både tøj og T-shirts med lige så meget attitude som dem selv - og det siger altså ikke så lidt. Odd Future er et kollektiv af hip hop dudes fra LA, og det er ikke bare en hvilken som helst samling af fyre. Gruppen består af nogle af de mest omtalte rappere som Hodgy Beats, Earl Sweatshirts, Domo Genesis, Mike G, Left Brain, Jasper Dolphin og ikke mindst Frank Ocean, og de er alle mere eller mindre kendte for at gå pænt meget til den, når de optræder. Gruppen er sammensat af Tyler the Creator og det er formentlig ikke helt tilfældigt.

Fra musikkens inspiration til Odd Future tøj

Man kunne godt være fristet til at sige, at det nok ikke er helt nemt at designe tøj og ramme noget, der passer til den mode, der eksisterer på markedet lige i øjeblikket. Det må man sige lykkes for de her fyre. Odd Future eller OFWGKTA, som brandet også kalder sig, står for Odd Future Wolf Gang Kill Them All. Intet mindre kunne simpelthen gøre det! Men når man tænker over det, er det også nogle virkelig seje fyre. Ikke nok med, at det er en flok dygtige rappere, der er gået sammen for at blive inspireret af hinandens musik, de har også besluttet sig for at lave noget fedt tøj. Så ud over at rappe kan de faktisk også designe noget lækkert og smart streetwear-kluns, som falder i manges smag. Odd Future tøj er helt sikkert et brand, vi skal holde mere øje med!

Odd Future T-shirt - fra Jimmy Fallon til verdenskendt mærke

Gruppen af rappere blev skabt i 2007, og i årene efter skrev og producerede de deres eget musik og postede det hele online, så alle kunne se det, hvilket gjorde kendskabet til dem endnu større. Man må sige, at de opnåede stjernestatus, da de debuterede på TV i Jimmy Fallons show i USA i 2011, og siden da har de grundlagt deres pladeselskab ”Odd Future Records”, skabt deres eget show ”Loiter Squad” og offentliggjort deres streetwear-tøj. Med en Odd Future T-shirt kan du både nyde synet af deres graffik og deres albumbilleder, som bl.a. indeholder billeder fra deres årbog, katte, delfiner og kors på hovedet, alt efter hvilken T-shirt, der passer bedst til dig.

Køb Odd Future online hos qUINT.dk

Vi hos qUINT går meget op i, hvad der rører på sig ude på modemarkedet, og derfor sørger vi altid for at have det nyeste på lager, når du shopper hos os. Vi har de bedste mærker til rådighed, så du kan vælge mellem masser af lækkert tøj til rigtig gode priser. Er Odd Future noget for dig? Så snus lidt videre på vores hjemmeside for inspiration eller kom forbi en af vores mange butikker.