Onitsuka Tiger

  • 0 Varer fundet

Onitsuka Tiger sko

Forestil dig et par sneakers, der oser af kvalitet og design, og samtidig har en pasform og funktionalitet som en drøm. Kan du forestille dig det? Hvad end du sidder med i hovedet lige nu, så kan det ikke være langt fra sko fra brandet Onitsuka Tiger. Livet er for dine fødder blevet nemmere siden Onitsuka Tiger sko. På sin helt egen måde afspejler hver en sko i Onitsuka Tigers kollektioner et lille stykke af dens ophavsland og ophavskultur – Japan og den japanske ånd.

Japansk kvalitet og ambition

Onitsuka Tiger er en af de ældste skomagervirksomheder i Japan. Firmaet kan spore sin historie tilbage til 1949, hvor den 32-årige tidligere militærofficer Kihachiro Onitsuka etablerede virksomheden, fordi han ville fremme velvære gennem atletik og sport. Han startede firmaet, fordi han brændte for velvære, ikke fordi han tænkte på profit og forretningsplaner. Han havde én klar ambition: at forbedre den unge generations liv og selvværd efter krigen i Japan – at forpligte sig til at fremme unges velvære gennem sport. Derfor har de, siden de startede i 1949, fremstillet sko til fodbold, løb, kampsport, basketball, volleyball, tennis og mange flere sportsgrene. En af de mest berømte modeller fra Onitsuka Tiger er den stribede Mexico 66. Det er en vintage sko, som har solgt massivt over hele verden. Kihachiro Onitsukas ambitioner lever videre den dag i dag, når virksomheden fusionerer japanske atletiske traditioner med et moderne touch.

Upåklageligt design og kvalitet fra Onitsuka Tiger

Skodesignene spænder fra opdaterede klassikere til forfriskende nye styles. Hos qUINT kan du vælge mellem populære sneakers i hvid eller grå med matchende snørebånd, overdele i råt og gråligt ruskind eller en kombination af læder og ruskind og med rå gummisåler. Onitsuka Tiger sneakers er rene og retro og fremstillet af de fineste materialer. Men selvom designet er utroligt vigtigt, er det langtfra alt. Når det kommer til sko, er der én kvalitet, som i høj grad er eftertragtet: kvalitet og holdbarhed. Sko skal kunne klare meget – vi skal kunne gå rundt i dem, gå op og ned ad trapper i dem, stå i dem og af og til også danse rundt i dem. Derfor er det uhyre vigtigt, at skoen – samtidig med at den er både god at se på og have på – rent faktisk kan holde til noget. Når kvaliteten og størrelsen er på plads, kan du gå videre til at finde det design, der passer lige til din smag – til dit look, dine outfits, din personlighed eller faktisk bare dit humør.

Køb Onitsuka Tiger sneakers online på qUINT.dk

Vi står som altid klar hos qUINT til at give dig den bedst mulige serviceoplevelse, de bedst mulige mærkevarer af den bedst mulige kvalitet. Du er velkommen til at klikke dig lidt videre rundt på webshoppen og tjekke flere sneakers varianter ud, men der er nu alligevel ikke noget som at prøve dem på og gå lidt rundt i dem. Derfor er du naturligvis også velkommen til at kigge forbi en af vores qUINT-butikker, hvor vores dygtige personale hjælper dig med at finde de Onitsuka Tiger sko og den størrelse, der gør dig moderigtig og ”good to go” fra top til tå.