Panuu

  • 0 Varer fundet

Panuu tøj til den lidt provokerende type

Da Cathrine og Jacob Hoilund i 2005 stiftede dette mærke, da var de helt klar over, hvad det skulle gå ud på. De ville bestemt ikke følge tidens trends og være originale - de ville helst lave det, de selv havde lyst til. På den måde blev Panuu hurtigt et ret så populært mærke, og da året blev 2006, skabte de for første gang en tøjkollektion. I starten var det dog ikke tøjet, som havde deres opmærksomhed men derimod ure. Men efter at have offentliggjort deres tøjkollektion, da var det helt klart for dem, at de ville skabe et brand, der skulle være til alle for at undgå en satsning på dem, som er allermest interesseret i mode og tøj. Efter deres succes i dette år er Panuu på verdensplan blevet lanceret i over 23 lande.

Føl dig vovet med en Panuu T-shirt

Er du til farver som pink, lilla og grøn, eller er du måske mere til vildt print eller leopard-mønster? Så er dette mærke lige noget for dig. Størstedelen af Panuus produkter har nemlig en lidt vovet og, måske for nogle, en lidt provokerende farve, som gør tøjet til noget helt specielt. Det er ikke alle, der ønsker at skille sig ud, men hvis man køber en Panuu T-shirt, kan man være sikker på, at man i hvert fald ikke bare blender i mængden. Udseendet er sig selv og giver tøjet en form for synlig magt, der pifter dit outfit op på en vildt fed måde. Så er du interesseret i at skabe lidt opmærksomhed til festen i weekenden? Så skal du købe dig en Panuu T-shirt og vise din stil frem med stolthed. Det er der helt sikkert mange, der vil misunde!

Panuu tøj i urban-stil

Panuu tøj er et populært mærke, der har banet sig vejen frem på det danske marked. De er et brand, der producerer nogle af de fedeste jakker, bukser, sweatshirts, T-shirts og tilbehør, som er tilgængelige på markedet i dag. Med Danmarks bedste udvalg af modetøj til fyre er vi hver sæson opmærksomme på, hvilke nye up-and-coming mærker på markedet, der skal med i vores sortiment, og her har du uden tvivl det lækreste streetwear til fyre. Dette er et fedt dansk mærke i høj kvalitet med kant, som kan bruges sammen med både træningsbukser og sneakers. De har deres egen fede stil og dette er vi helt klart fan af hos qUINT! Det er uden tvivl et mærke, du skal tilføje til din garderobe.

Køb Panuu tøj hos qUINT.dk

Nogle gange kan det være svært at finde ud af, hvad man mangler - og OM man mangler noget. Men når du har taget et kig på vores hjemmeside og set disse produkter fra Panuu, er du ikke i tvivl. De er et must-have! Så klik her og forkæl dig selv med Panuu tøj til gode priser, eller kom forbi en af vores butikker, hvor vores personale står klar til at give dig gode tips og idéer til, hvordan du kan sammensætte dit næste smarte outfit med Panuu!