Phat Farm

  • 0 Varer fundet

Phat Farm - et stykke moderne amerikansk kultur

Manden bag Phat Farm er den afroamerikanske ildsjæl Russell Simmons. Der er ikke den branche, som Russel Simmons ikke har været i. Vi taler smykker, babytøj, kommunikation, tv-shows, smykker, live shows på Broadway, sko, computerspil og ikke mindst produktions- og pladeselskabet Def Jam Records, som har signet blandt andre Beastie Boys og LL Cool J. Så det er altså ikke ’Mr. hvem-som-helst’, der står bag Phat Farm brandet, som du finder i qUINT.

Russel Simmons er af mange blevet kaldt manden bag moderne hiphop, og det er da også hiphop bevægelsen, som har været drivkraften bag Phat Farm. Phat Farm tøjet er blevet et symbol på moderne amerikansk kultur, som mikser det urban look fra gademiljøerne med den mere fine og ’preppy’ universitets kultur. Tøjet fra Phat Farm placerer sig altså et sted mellem det afslappede, ’laid back’ attitude og så den mere formelle stil – en stil, som mange af qUINT kunderne er vilde med. Siden Phat Farms opståen i 1992 i New York, har brandet vokset sig til en milliondollar business med hele verden som sit marked.

En af grundene til Phat Farms store succes har at gøre med den store dedikation til kvalitet, innovation og design. Kvaliteten af tøjet er i top, og designet sætter hele tiden nye standarder for streetwear design. Phat Farm er garant for et universelt udtryk, som gør op med stereotyper og etniske grænser – alle kan altså, uanset nationalitet, etnicitet og alder, gå i det fede tøj fra Phat Farm. ”Clothing is about aspiration – clothes make the man.” Dette har Russel Simmons engang sagt i et interview. Og i qUINT kan vi kun give ham ret. Phat Farm kollektionerne indeholder t-shirts, jeans, sweatshirts og jakker. Kom ind i qUINT og tjek udvalget ud, eller se det online på quint.dk.