Pink+Dolphin

  • 0 Varer fundet

Pink Dolphin til mænd

Pink Dolphin skal ikke forestille et mærke, der står for det ”normale” by-look men derimod appellere til de forbrugere, der ønsker at være lidt mere sjældne og eksklusive på en lidt anderledes måde i forhold til det andet tøj, der eksisterer på markedet. Det spænder vidt fra både skatere til musik videoer og samtidig er der også børn, der bærer dette look med stil. Desuden er looket fra Pink Dolphin kendt for både at være utrolig moderne og samtidig funktionelt. Der er satset stort på designet ved at skubbe til originaliteten gennem både farver og billeder, og materialerne er fantastiske at bære, da de vil give dig følelsen af at have en ekstra hud uden på kroppen. Med tøj fra Pink Dolphin vil du føle dig mere positiv og genfinde de kræfter, der gemmer sig inde i dig. Det giver nyt liv!

”Legends At Our Craft” - Pink Dolphin

Når man vil skabe et brand, er det ikke nok kun at kunne designe noget fedt tøj. Hele inspiration bag og tankerne om brandet skal være klare for at kunne gøre sig troværdige i sine kollektioner. Det samme gælder for Pink Dolphin, der med deres motto ”Legends At Our Craft” ikke kun vil understrege den stolthed, kreativitet og super kvalitet, de lægger i deres håndværk men samtidig opfordre alle til at føle sig som legender i det. Når man stræber efter at blive den bedste til alting, gør man det ved at være positiv og samtidig forblive ydmyg. Dette vil i sidste ende give en succes og velstand, hvilket vi hos qUINT er fuldstændig enige i. Vi kan garantere, at du med tøj fra Pink Dolphin vil kunne finde frem til det bedste i dig selv og samtidig føle dig godt tilpas.

Hver enkelt Pink Dolphin T-shirt er unik

For Pink Dolphin startede det hele med printning af signatur-T-shirts i 2009, og siden dengang har de vokset sig til et kæmpe imperium inden for high end streetwear. Hele visionen bag en Pink Dolphin T-shirt var at skabe en tøjlinje med et begrænset antal af hvert stykke tøj, så man netop ikke blev mættet af at se det på gaderne. Derfor har de ved hver kollektion kun haft et begrænset antal af hvert stykke tøj på lager, som der kun blev reklameret for én gang, og på den måde blev det tøj, der blev solgt, noget helt unikt for dem, der købte det. Derfor kan vi klart anbefale dig at købe flere eksemplarer af denne smarte Pink Dolphin T-shirt, da du helt sikkert vil få glæde af dem. De er uundværlige i garderoben for os mænd!

Køb tøj fra Pink Dolphin online hos qUINT.dk

Vi gør alt for at støvsuge markedet sæson efter sæson for at finde de bedste og mest lækre mærker til dig. På den måde er vi garanteret de nye up-and-coming mærker med det lækreste streetwear til fyre. Kom forbi en af vores butikker og se, om det er en fed Pink Dolphin T-shirt, du skal have dig til weekenden, hvor vores personale står klar til at hjælpe med vejledning og råd, så du kan gå derfra med den bedste følelse i maven.