Rascals

  • 0 Varer fundet

Rascals tøj - et trendy og cool brand

Når man skal se på, hvad Rascals fokus er, er det simplicitet og enkelthed. Det er blandt andet derfor, at de på deres ”om Rascals”-side på deres brand-site bare har skrevet ”Only inspired by real people - no history”. Men selvom der ikke er nogen historie, kan der alligevel godt følge et par ord med, for nok går drengene bag op i, at det skal være simpelt - men de har selvfølgelig også gjort sig nogle tanker bag. Det er uden tvivl det stilrene look, der dominerer i kollektionerne, hvor de fede styles har nok i sig selv og ikke forstyrres af overflødige detaljer. Tøjet er kendetegnet ved rene linjer og enkle farvevalg, og de følger ikke altid de nyeste trends. Sagt på en anden måde er dette et cool brand, der med deres lækre herretøj formår at differentiere sig fra de modetrends, der dominerer på markedet i øjeblikket.

Oplev storbyens frihed og bevægelse med Rascals

Når Rascals går i gang med at designe en kollektion, da finder de inspiration overalt i den københavnske kultur. De kombinerer storbyens mennesker, bevægelser og frihed med enkelthed og funktionsdygtighed, og dette er med til at skabe udgangspunktet for det clean og cool look, der kendetegner dette brand, og som tydeligt kommer til udtryk i bl.a. de casual Rascals skjorter. Det har man blandt andet kunnet se i de seneste kollektioner, som har trukket referencer til den fixie bike-kultur, der i de senere år har domineret det københavnske bybillede. De formår på bedste vis at skildre deres eksistens ved at afspejle enkeltheden, og dette er med til at gøre Rascals tøj helt unikt og smart.

Rascals vej til den københavnske streetfashion-scene

Tilbage i 2008 opstod Rascals på Nørrebro som et produkt af den selvlærte designer Martin Jørgensen, hvor de startede med en lille kollektion bestående af kun to styles: droppants og hoodies med et enkelt udtryk i forskellige farver. Med dette som udgangspunkt fik drengene bag brandet skabt opmærksomhed omkring deres brand og dermed banet sig vej til den københavnske streetfashion-scene, og siden da har Rascals’ koncept udviklet sig, og kollektionen er vokset. To gange årligt leverer de en komplet kollektion af herretøj bestående af en kombination af lækkert hverdagstøj med et sporty look og high-end mode. Det er især Rascals sweatshirts og mange fede Rascals bukser i deres herretøjskollektioner, der er værd at tilføje din stil, da de tilfører et unikt og cool look.

Køb Rascals online hos qUINT.dk

Udover at være repræsenteret i vores butikker er Rascals også tilgængelig i mange af Danmarks bedste butikker, og derfor har teamet bag mærket nu valgt at vende blikket ud ad for at få mærket over landets grænser. Dette har de formentlig ikke fortrudt, for brandet er nu til at finde i topbutikker i lande som Belgien, England, Holland, Italien, Japan og Tyskland. Er dette et mærke for dig? Lad dig friste af vores udvalg på vores hjemmeside eller kom forbi en af vores butikker for at se, om Rascals tøj er for dig!