Reinhard Plank

  • 0 Varer fundet

Reinhard Plank hat til dig, der elsker attitude

Det er ikke altid nemt at finde rundt i alle de spændende og fantastiske mærker, der tilbydes i dag, og det er netop derfor, at du skal komme til os. Vi sørger for, at du får det bedste udvalg af fede designermærker, så du har muligheden for at være street på din helt egen måde. Hos os finder du bukser, skjorter, sweatshirts, caps, sko, accessories og meget andet i et væld af varianter og stilarter. Tag for eksempel et nærmere kig på vores udvalg af den smarte Reinhard Plank hat, der kan forvandle dit outfit og give det et personligt præg. Den er håndlavet, hardcore og herlig. Med en Reinhard Plank hat som denne vil du kunne træde uden for din dør og føle dig helt ovenpå, for der er nemlig ingen hatte som den!

Reinhard Plank - en hat med historie

Designeren bag dette spændende mærke hedder Reinhard Plank og blev født i 1970. Han startede med at studere industriel design på et universitet i Wien, og herefter gik det raskt fremad. Han lancerede nemlig hans eget brand, som hovedsageligt fokuserede på sko og hatte. Reinhard Plank blev derfor skabt i 2005. I dag befinder han sig ikke længere i Wien. Han har valgt at trække sig til et stille og fredeligt sted i Florence i Toscana, hvor han ikke bliver forstyrret af en travl verden men bare kan koncentrere sig om at designe disse fede hatte, som du har mulighed for at købe hos os. Med hans unikke måde at skabe hatte på, har Reinhard Plank formået at gøre hattemoden til en kunst.

Føl dig street med en Reinhard Plank hat

Det er ikke en hvilken som helst designer, vi har med at gøre her. Når du køber en Reinhard Plank hat, får du en trofast ledsager. I designet af denne hat er der blevet eksperimenteret og renoveret i lange baner, og disse er tro følgesvende til Reinhard Plank og hans designs. De er med til at skabe store ambitioner for produkter, som fokuserer på individualitet samt det unikke og ekstravagant håndværk. Alt dette samt hans dedikation og mod, når det kommer til nye designs og udfordringer er med til at gøre denne mand til en af de ledende hattedesignere i dag inden for det avantgarde, og han er desuden meget kendt for hans sofistikerede designs.

Køb Reinhard Plank hatte online hos qUINT.dk

Hos qUINT finder du et kæmpe udvalg af lækre varer og produkter, som vil gøre dig super street og give dig masser af attitude. Vi hos qUINT vil helt sikkert anbefale dig at kigge nærmere på Reinhard Plank og deres hatte, da deres designs er unikke og fede på deres helt egen måde. Med en hat fra Reinhard Plank er du godt på vej til at få en fed, personlig stil. Kig forbi en af vores mange butikker, hvis du gerne vil prøve hatten på, eller kig lidt videre på vores hjemmeside efter flere fantastiske produkter.