Rocawear

  • 0 Varer fundet

Rocawear Jakke & Shorts til hippe mænd

Det fedeste ved at være en megastjerne i dag er da at kunne designe ens eget tøj - og så have det på, når man optræder på scenen. Det er lige netop det, Jay-Z gør med hans mærke Rocawear, der blev grundlagt i 1999 i samarbejde med Roc-A-Fella Records og Damon Dash. Det har rødder i New York og repræsenterer en grænseløs, global livsstil. Rocawear blev hurtigt et succesfuldt mærke og satte sig fast i hiphop historien som et målbrand for størstedelen af streetwear-forbrugerne. Det er dog ikke kun forbrugerne, der elsker dette mærke. Andre kendte som blandt andet Ciara, Chris Brown, Three 6 Mafia og Ebro Darden har deltaget i en kampagne ved navn ”I Will Not Lose” for at promovere mærket. Sikke en opbakning at få!

Rocawear shorts - hav attitude med stil

Der er mange gode grunde til at gå i et par Rocawear shorts! For det første er det et anerkendt og verdenskendt mærke inden for hiphop tøj skabt af Jay-Z. Selvom han til daglig er en travl popstjerne, der rejser rundt for at holde koncerter, samtidig med han både skal holde hus derhjemme og producere musik, har han stadigvæk tid til at design hans egen tøjlinje, hvilket er overlegent flot. For det andet får du fantastisk stilrent tøj samt masser af attitude, hvis du erhverver dig et par Rocawear shorts - her får du nemlig et par lækre bukser i en fantastisk kvalitet. For det tredje får man jo næsten ikke nogen bedre mulighed for at komme tæt på en verdensstjerne eller måske endda yndlingskunstner end ved at bære hans tøj. På den måde har alle mulighed for at være en del af ham uden at skulle rejse helt til USA.

Få masser af selvtillid med en Rocawear jakke

Dette mærke har deres helt klare fokus på at give kunderne det mest innovative i fabrikation, anvendelse og design, og det er netop deres opmærksomhed for de små detaljer, der har skubbet hele målgruppen fra at være den urbane kerneforbrugere til at indeholde større dele af markedet. Tag f.eks. deres Rocawear jakke. Her har du så fantastisk mange valgmuligheder, at du som forbruger har næsten alle chancer for at finde noget, der passer til dig, uanset hvilken stil du har. Du får noget stilrent med masser af attitude samt et fedt hiphop look - det får du svært ved at finde mange andre steder. Det er netop derfor vi hos qUINT.dk kan tilbyde dig dette mærke. Med en Rocawear jakke får du det bedste af det bedste, så du er garanteret en stil, der giver masser af selvtillid.

Køb Rocawear track top online hos qUINT.dk

Hos qUINT.dk elsker vi stil, attitude og troværdighed. Alt dette får du, når du køber en Rocawear track top. Det helt essentielle er, at stil ikke er noget, der er - det er noget, vi skaber. Så tøv ikke længere men udforsk vores fede udvalg af lækkert tøj fra Rocawear, f.eks deres Rocawear track top, som du er velkommen til at komme forbi og prøve hos os.