Screwed

  • 0 Varer fundet

Screwed tøj med kant og fokus på detaljer

Hvis du leder efter fedt street tøj, som har kant og fokus på detaljer, så er det Screwed, du skal have fat i. Screwed laver streetwear og sportswear, som er noget nær nationaldragter på Vesterbro, hvor virksomheden har hjemme. Deres kollektioner består af klassisk sportswear tøj, som har masser af kant, og deres fokus er på de fede detaljer, et atypisk snit samt unormale valg af materialer - det lyder jo alt sammen mega fedt! Hos qUINT er vi ikke i tvivl om, at vesterbrogensere kan gå i tøj fra Screwed anywhere og anytime - og det er lige før, at vi andre også kan. Du bør nok lige overveje det til farmors 70-års fødselsdag. Bortset fra det er deres streetwear og sportswear gennemsyret af god stil, og vi er vilde med det.

T-shirts og sweatshirts i limited editions - Screwed tøj

Dette brand er blevet et stærkt Københavner-baseret brand, og de har siden 2005 produceret stricted T-shirts og sweatshirts, hvor meget af det har været i limited editions. Dette gør kollektionerne ekstra interessante for modefreaks som os. I dag er Screwed tøj det lækreste modetøj, og du kan tilmed finde lækre caps fra dem. Bare rolig - det er ikke limited areas. Virksomheden er kommet ud over Københavns grænser, og vi har derfor håndplukket et eksklusivt udvalg af deres produkter lige her i vores webshop. Du skal nemlig ikke gå glip af de fedeste styles, som dette brand kan tilbyde. Når du køber Screwed tøj, vil du finde ud af, at der næsten ikke findes en federe stil. Det er bare at springe ud i det med begge ben.

Screwed - filosofien om komfortabelt og funktionelt tøj

Dette brand går ikke så meget op i at skabe en overlegen profit eller erobre modemarkedet. Deres filosofi går ene og alene ud på at skabe tøj, som er funktionelt og komfortabelt. De seneste år har Screwed desuden fået opbygget en stærk fanskare, der er afhængig af det lækre streetwear med det lille øje-logo eller deres brandnavn stående med forskellige fonde på forskelligfarvet modetøj. Alt i alt er det københavnerbaserede streetwear-mærke et super lækkert brand med et stort potentiale. Du kan nemt bruge det som et alternativ til din garderobe, hvis du ønsker lidt mere spræl i dit look. Vi hos qUINT er i hvert fald vilde med det lidt anderledes og rå look, så vi kan klart anbefale dig at købe tøj fra dette brand.

Køb Screwed tøj online hos qUINT.dk

Hos qUINT går vi op i at klæde vores kunder på med det fedeste streetwear tøj fra populære brands fra hele verden, og derfor har vi samlet et eksklusivt udvalg til dig lige her. Se f.eks. de fede streetwear produkter fra Screwed, der med komfortabelt og funktionelt tøj helt sikkert vil tilføje lidt ekstra til din garderobe. Find produkterne her på siden eller kom forbi en af vores butikker og prøv dem på. Her står vores dygtige personale klar til at hjælpe dig.