Sneaker Lab

Sneaker Lab
Sneaker Lab
  • 0 Varer fundet

Sneakers Lab cleaner til dine sneakers

Hvem elsker ikke sneakers? Det gør vi hos qUINT i hvert fald, og derfor mener vi, at du bør tilbydes den bedste pleje, så dine sneakers ikke bliver en kort fornøjelse. Med Sneakers Lab cleaner kan du bevare dine sneakers’ lækre og smarte ydre i lang tid. Med dette produkt fra Sneakers Lab er du sikker på, at der bliver taget hånd om dine yndlingssko. Denne virksomhed elsker nemlig også sneakers, ligesom vi gør. De startede tilbage i 2014 og er derfor en nyere virksomhed. Dog har de alligevel formået at tiltrække sig masser af opmærksomhed. Ud over cleaner kan du også købe masser af lækkert fodtøj fra både Nike, Adidas, Vans, Converse og mange flere. Men ingen sneakers uden Sneakers Lab cleaner!

Plej dine sneakers med Sneakers Lab cleaner

Når man har noget fodtøj, som kan bruges til alle anledninger, er det også med at passe godt på det. Når man ejer et par sneakers, er det ligesom at have et langvarigt og betydningsfuldt venskab - de skal plejes og passes. Det går ikke helt at stille dem ind i skabet hver gang, man har brugt dem og tro, at de holder sig lige så fede og smarte i lang tid. Hos qUINT går vi meget op i pleje, og derfor har vi sørget for, at du kan finde et udvalg af Sneakers Lab cleaner, så du er sikker på, at dine sneakers får den bedste behandling. Med Sneakers Lab cleaner får du ikke bedre pleje til dine sneakers. Det er bare at finde pengepungen frem og få købt det, så du kan tage dine sneakers ud af skabet hver dag og føle, at de er ligesom nye.

Glem smarte husråd - brug cleaner fra Sneakers Lab

Der er mange måder at behandle sine sneakers på, og vi gør det på hver vores måde. Der er nogle, som bare bruger deres sneakers indtil, at de er udtrådte, hvor andre passer og plejer dem hver dag. Det er dog ikke nødvendigt at vaske dem hver dag. Hos qUINT er vi dog overbevidste om, at når sneakers får pletter, så er det med at være på pletten! Det er her, at cleaner fra Sneakers Lab melder sig. Hvis du ser en plet på dine sneakers, kan du med ro i sindet finde dette mirakelmiddel frem og give dem en tur. Der findes jo ikke noget bedre end et par rene sneakers. Så glem alle de smarte husråd, for der er næsten kun en ting, der virker - det er Sneakers Lab cleaner.

Køb Sneakers Lab cleaner online hos qUINT.dk

Det kunne være nemt bare at lade være med at købe sneakers, fordi man ikke lige har overskud til at gøre dem rene og passe dem, men resultatet af et par rene sneakers taler bare for sig selv. Hold dine sneakers fede forever med Sneakers Lab cleaner, som du kan købe lige her i vores webshop eller i en af vores mange butikker. Vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til produktet eller bare ønsker lidt gode råd om, hvad der er in. Du er også velkommen til at søge lidt videre på vores hjemmeside efter andre fede produkter eller måske et par fede sneakers? Vi har det hele!